Yorumları: 12
Konuları: 1
29/04/2017, Saat: 14:15
Uzun süredir burayı takip ediyordum,sonunda bende bu serüvene katılmaya karar verdim.Aliexpress ten merkur futur replikası aldım, 1 haftaya elime geçer muhtemelen.Bunun dışındaki ürünlerle alakalı çömez biri olarak tavsiyelerinizi bekliyorum
başlangıç olarak çok fazla bir bütçem yok,bu yola çıkmaya Gillette in 1 kartuşuna 10 tl vermekten sıkılarak çıktım açıkçası ama gördüm ki apayrı bir dünyaymış.Herkese tekrar selamlar.İzmir-Karşıyaka dan
Yorumları: 235
Konuları: 7
Hoşgeldiniz, ben de yeni sayılırım burda. Gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya fakat forumda nerdeyse her aradığınıza bir cevap bulabilirsiniz. Replika bir futur ben de almak istiyorum forumda oldukça beğenilen bir tıraş aleti. Benim size tavsiyem iyi bir fırça almanız. Ben ilk olarak ucuzlukçu tarzı bir yerden saçma bir fırça almıştım ama 1 hafta kullanmadan yerine omega domuz kılı fırça aldım. Memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi de aliexpress'te vigshaving marka porsuk fırçalarda indirim bekliyorum. Porsuk fırça düşünüyorsanız linkteki başlığı inceleyin derim. İyi günler.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7946
Yorumları: 95
Konuları: 4
Foruma hoş geldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile..
Yorumları: 983
Konuları: 10
Hoş geldin hemşehrim
Ming shi'yi iyi günlerde kullanın. Ben de Karşıyakalıyım esasen. Kaf sin kaf'a selamlar :=)
Arkolik
Ekipman: http://tinyurl.com/recklesstr
Sağlık, çevre ve bütçeniz için Bisiklet sürün, sürdürün..
29/04/2017, Saat: 17:03
(Son Düzenleme: 29/04/2017, Saat: 17:05, Düzenleyen: Aslan35.)
(29/04/2017, Saat: 14:38)Gkn17 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Foruma hoş geldiniz keyifli vakit geçirmeniz dileği ile..
Hosbuldum..çok sagol
(29/04/2017, Saat: 14:26)Oguzhan53 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldiniz, ben de yeni sayılırım burda. Gerçekten uçsuz bucaksız bir dünya fakat forumda nerdeyse her aradığınıza bir cevap bulabilirsiniz. Replika bir futur ben de almak istiyorum forumda oldukça beğenilen bir tıraş aleti. Benim size tavsiyem iyi bir fırça almanız. Ben ilk olarak ucuzlukçu tarzı bir yerden saçma bir fırça almıştım ama 1 hafta kullanmadan yerine omega domuz kılı fırça aldım. Memnuniyetle kullanıyorum. Şimdi de aliexpress'te vigshaving marka porsuk fırçalarda indirim bekliyorum. Porsuk fırça düşünüyorsanız linkteki başlığı inceleyin derim. İyi günler.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=7946
O halde yıne AliExpress den bi Porsuk almak lazım
tavsiye içim ayrıca Teşekkürler
(29/04/2017, Saat: 17:03)recklesstr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoş geldin hemşehrim Ming shi'yi iyi günlerde kullanın. Ben de Karşıyakalıyım esasen. Kaf sin kaf'a selamlar :=)
Vay süper
hosbulduk..teşekkür ederim..a.selam
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
29/04/2017, Saat: 17:31
(Son Düzenleme: 29/04/2017, Saat: 17:41, Düzenleyen: dikdik_s.)
Aslan kardes, bostanlı reyhan pastanesi o tarafa bekliyorum seni 35,5 komsum. Aramıza hosgeldin.
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Komşum hoşgeldiniz küçük küçük adımlar atarak tıraş keyfini artıracaksınız .
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Hoşgeldiniz .Jiletiniz keskin ,köpüğünüz bol olsun.