Yorumları: 530
Konuları: 5
@kral arthur komşum sıhhatler olsun. Yakında dediğiniz çok yakındaymış
Speick kremin performansından memnun musunuz? Ben kendisi ile hiç anlaşamadım da. Bir türlü istediğim kıvamda köpük elde edemedim ve çok keyifsiz tıraş olmuştum.
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
(04/07/2017, Saat: 13:14)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kral arthur komşum sıhhatler olsun. Yakında dediğiniz çok yakındaymış Speick kremin performansından memnun musunuz? Ben kendisi ile hiç anlaşamadım da. Bir türlü istediğim kıvamda köpük elde edemedim ve çok keyifsiz tıraş olmuştum.
Teşekkür ettim komşum.Devamı gelecek paylaşımların.
Speick kremden yüzde köpürtme de hiç verim alamadım bende.Fakat scuttle ile çok yoğun krema köpük oluşuyor komşum.Porsuk ve speick scuttle da coştular adeta.Bu arada fotoğraftaki meıssner himalayanıda denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.Çok kaygan köpük veriyor.
Selamlar...
Yorumları: 530
(04/07/2017, Saat: 13:21)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ettim komşum.Devamı gelecek paylaşımların.
Speick kremden yüzde köpürtme de hiç verim alamadım bende.Fakat scuttle ile çok yoğun krema köpük oluşuyor komşum.Porsuk ve speick scuttle da coştular adeta.Bu arada fotoğraftaki meıssner himalayanıda denemediyseniz şiddetle tavsiye ederim.Çok kaygan köpük veriyor.
Selamlar...
Merakla bekliyorum paylaşımlarınızı.
Speick kremi yüzde köpürtmede de denedim, tasta da denedim. İki türlü de istediğim sonucu alamadım. Bu yorumunuzdan sonra bir kere daha deneyeceğim. Yine istediğim gibi köpük performansı elde edemezsem, siz de bu kadar iyi anlaşıyorsanız, size gönderebilirim komşum. Uzun zamandır aklımda denemek istediğim birkaç ürün var aslında ama harcamalarda önceliğim tamamen değişti. O yüzden şimdilik eldekilerle idare ediyorum. Sonrası için listeme ekliyorum. Selamlar...
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
(04/07/2017, Saat: 14:20)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merakla bekliyorum paylaşımlarınızı.
Speick kremi yüzde köpürtmede de denedim, tasta da denedim. İki türlü de istediğim sonucu alamadım. Bu yorumunuzdan sonra bir kere daha deneyeceğim. Yine istediğim gibi köpük performansı elde edemezsem, siz de bu kadar iyi anlaşıyorsanız, size gönderebilirim komşum. Uzun zamandır aklımda denemek istediğim birkaç ürün var aslında ama harcamalarda önceliğim tamamen değişti. O yüzden şimdilik eldekilerle idare ediyorum. Sonrası için listeme ekliyorum. Selamlar...
Komşum siz bir şans daha verin speicke fırçayı biraz sulu tutun.Ürün cildinize gitmemiş olabilir.
Tekrar görüşmek üzere selamlar.
Yorumları: 814
Konuları: 1
(03/07/2017, Saat: 22:20)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar dilerim...
Sagolasın komşum..sizlerede
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
Gartbnx....
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@GartBnx üstad merhaba sıhhatler olsun
sevgiler selamlar
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(04/07/2017, Saat: 18:46)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Gartbnx....
Oh my God
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 372
(04/07/2017, Saat: 13:21)kral arthur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ettim komşum.Devamı gelecek paylaşımların.
Selamlar...
Burak Bey meissner tremonia kremi begendiginize sevindim. Kaliteli ürün. Sonuçta alman malı
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
(04/07/2017, Saat: 20:59)Tahir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GartBnx üstad merhaba sıhhatler olsun sevgiler selamlar
Teşekkür ederim..
Gartbnx....