Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(05/09/2017, Saat: 08:01)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah Üstad ustura Wacker Chevalier 6/8.
Komsu cok tesekkurler. Dun bi ustura dikkatimi cekti de, sans eseri gordugum Rigarazor du sanırsam, litvanyalı birisi yapıyor anladıgım ama sitesini vs bulamadım, o baktıgıma cok benzettim sekil olarak. Wacker ları bilmiyordum bakıcam komsum sagolasın.
@neoromancer
Bruce ustad gecmis huzura ermis darısı basımıza ama ben, dukkana girip tezgahtarın buyrun ne arıyordunuz sorusuna, bakıyorum sadece cevabı veren cekingen
Yorumları: 156
Konuları: 4
Teşekkürler
@dikdik_s komşum.
Yorumları: 1,066
Konuları: 5
(05/09/2017, Saat: 11:30)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun..keskin ve kalite jilet arayışının -tercihinin-buralara uzanacağı belliydi Tebrikler
A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah üstadım, benim ustura ile sınavım anca tatil günleridir
mesai günü sabahları Merkur 37 Slant'a dönüyorum.
@dikdik_s üstad
http://www.wacker-rasiermesser.de bir göz atmanı tavsiye ederim. Bir daha ustura alacaksam ki alacağım, Wacker Old Sheffield olacak sanırım.
Acta est fabula, plaudite.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Bruce
Abi, herifler 7day set yapmıslar. Bunların hep vintage olanlarını gorurdum, yeni olarak yapıldıgını bilmiyordum. Paylasım icin cok tesekkur ederim. Kaliteye ve urunlere bayıldım.
Yorumları: 156
Konuları: 4
(05/09/2017, Saat: 20:11)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eyvallah üstadım, benim ustura ile sınavım anca tatil günleridir mesai günü sabahları Merkur 37 Slant'a dönüyorum.
@dikdik_s üstad http://www.wacker-rasiermesser.de bir göz atmanı tavsiye ederim. Bir daha ustura alacaksam ki alacağım, Wacker Old Sheffield olacak sanırım.
Üstadım bu güzellikler insanın çelik ustura için acele etmesine neden oluyor. Keyiflı tıraşlar dilerim.
Yorumları: 921
Konuları: 2
Tapatalk kullanarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 1,104
Konuları: 1
sotd...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 171
Yorumları: 921
Konuları: 2
@PisPorsuk @Mert_ sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
Yorumları: 171
Teşekkürler
@DeaKeN sizede...