Yorumları: 1,104
Konuları: 1
(13/09/2017, Saat: 12:24)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @PisPorsuk
Hangi slant o maggard mı ikon mu?
Yırttık kendimizi bi zaman slant diye, sevdiremedik cogu kisiye
Maggard Slant ben deki, cildimi yormadan muhteşem tıraş oluyorum, neredeyse ikinci perdeye bile gerek kalmayacak kadar iyi sonuç veriyor ben de...
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Onu ikon slant kafadan kopyalamıslar. İkonun ki daha bi agresif ve yakın tıras veriyor, cok daha guzel, tek perdeyle parlıyorsun yeminle, ama maggard da f/p olarak cok guzel yapmıs. Var ikiside bende aynı sizin gibi begenerek kullanıyorum. Guzel tırasların olsun komsum.
Slantlar ses falanda cıkarmaz pek, uysal cocuk gibi ucurur sakalı anlamazsın. Bir zaman slant cok agresiftir korkun kacın yorumları varmıs, x3 gibi yumusacık tıras veren slantlardan sonra o onerileri bence artık arkamızda bırakabiliriz. Sert sakallılara, sorunlu ciltlere sahip arkadasların bir gun mutlaka bir slant denemelerini oneririm.
Merak edenler icin piyasada aklıma gelen slantlar
Above the Tie Slant S1-S2
İkon X3 (yumusacık bir tırası olan makine)
İkon B1 DLC (acıklamalarda maggards ın kopyalamıs dedigim bu kafa, cok yakın tırası olan bir makine)
İkon 102 slant (x3 varken pek gerek yok gibi)
Maggards Slant (harika bir f/p urunu)
Fine Slant (plastik ve hafif bir alet oldugu icin bize pek gelmez)
Merkur 37/39 lar. (vazgecilmeyen klasikler, agırlık dengesinden dolayı 39u daha fazla oneririm)
Saygılar.
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(13/09/2017, Saat: 12:59)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onu ikon slant kafadan kopyalamıslar. İkonun ki daha bi agresif ve yakın tıras veriyor, cok daha guzel, tek perdeyle parlıyorsun yeminle, ama maggard da f/p olarak cok guzel yapmıs. Var ikiside bende aynı sizin gibi begenerek kullanıyorum. Guzel tırasların olsun komsum.
Slantlar ses falanda cıkarmaz pek, uysal cocuk gibi ucurur sakalı anlamazsın. Bir zaman slant cok agresiftir korkun kacın yorumları varmıs, x3 gibi yumusacık tıras veren slantlardan sonra o onerileri bence artık arkamızda bırakabiliriz. Sert sakallılara, sorunlu ciltlere sahip arkadasların bir gun mutlaka bir slant denemelerini oneririm.
Merak edenler icin piyasada aklıma gelen slantlar
Above the Tie Slant S1-S2
İkon X3 (yumusacık bir tırası olan makine)
İkon B1 DLC (acıklamalarda maggards ın kopyalamıs dedigim bu kafa, cok yakın tırası olan bir makine)
İkon 102 slant (x3 var ken pek gerek yok gibi)
Maggards Slant (harika bir f/p urunu)
Fine Slant (plastik ve hafif bir alet oldugu icin bize pek gelmez)
Merkur 37/39 lar. (vaz gecilmeyen klasikler, agırlık dengesinden dolayı 39u daha fazla oneririm)
Saygılar.
Abim peki tek slant alacak olsan ömürlük,ne önerirsin?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Cümleten sıhhatler olsun
Yorumları: 1,015
Konuları: 26
(13/09/2017, Saat: 17:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cümleten sıhhatler olsun
Reklam çekimi gibi olmuş üstad. Çok şık.
Sıhatler olsun
MWF'nin koyunu, sonra çıkar oyunu...
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
(13/09/2017, Saat: 17:41)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cümleten sıhhatler olsun
Sıhhatler olsun çok güzel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,137
Konuları: 2
@Nani Kuş Devrim üstadım sıhhatler olsun, harika bir foto ve enfes ekipmanlar hepsi birbirinden güzel ve özel
çok selamlar sevgiler kardeşim...
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@posicor @Mavibu @Tahir üstadlar değerli komşularım sağolun teşekkür ederim saygı ve selamlar bizden .
Yorumları: 1,104
sotd...
ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kürkü yırtık kel kör kirpi'nin arkadaşı...
Yorumları: 814
herkese sihhatler olsun
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir