Yorumları: 629
Konuları: 12
26/12/2017, Saat: 14:00
(Son Düzenleme: 26/12/2017, Saat: 14:00, Düzenleyen: pilotic.)
@bekvural kantaşı ve tıraş kremi doğrudur. Eğer karıştırmadıysam, unutmadıysam bütün paketlerin içine genellikle tıraş kremi olmak üzere birşeyler attım. Sos kabında olanlar tıraş kremi. Florena, Barbon ve Figaro. Barbon ve Figaro Macaristan'ın Arko'su diyebileceğimiz kremler. Florena da Almanya market ürünü, Nivea tıraş kremi ayarında bir ürün.
Umarım bir karışıklık çıkmadan herkesin peşkiri ulaşır. Ben de henüz kullanmadım. Yıkayıp öyle kullanacağım.
Yorumları: 655
Konuları: 6
Peşkirlerimde geldi. Sağolsun
@pilotic komşum manalı bir hediye olarak kırmızı peşkir göndermiş. Çok teşekkür ediyorum. Kırmızıyı ayrı bir mutlulukla kullanacağım.
(24/12/2017, Saat: 14:44)blade01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni sipariş verebiliyormuyuz
Toplu olarak verdiğimiz bir siparişti maalesef tekrar sipariş veremiyoruz. Elimde sadece 2 adet peşkir kaldı. Onlar için de özelden ilk soran arkadaşa haber verdim. Almak istemezse sıra sizde olur.
Bu kırmızı peşkir konusuna da bir açıklık getireyim. Bildiğiniz gibi bizim renk skalasında yoktu bu. Neden yoktu, çünkü ben buldans.com daki renklerden seçerken bu renk pembe gibi görünüyordu ve hoşuma gitmemişti. Fakat satıcı çizgilerin arasındaki mesafeyi ölçmek için bana bunun fotoğrafını yollayınca benim de hoşuma gitti. Eminim bir çok kişinin de hoşuna gitmiştir. Fakat o sırada hemen herkesten siparişleri toplamıştık. Skalayı değiştirmek işleri arap saçına çevirecekti o nedenle eklemedim bunu skalaya. Ben satıcıya bu kırmızı da güzelmiş deyince, bir kaç adet gönderdi bundan. Ben de birini Samet'e gönderdim.
Niye onun kırmızı peşkiri var da bizim yok denilmesin yani.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Peki tamamda niye onun kırmızısı var
Yorumları: 655
Konuları: 6
Kırmızı kumaş boyaları satılır, alın bir paket boya sizinde olsun kırmızı peşkir
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Teşekkür ederim
@pilotic Hocam.Küçük hediye için de sağolun,zahmet etmişsiniz.Bunları bugün açabiliyorduk değil mi? Yılbaşı hediyeleri de bugündü sanırım.Öyle mi
@dikdik_s abi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
Ben de teslim aldım az önce
Ellerinize sağlık komşum çok emek verdiniz. Küçük hediyenizi görünce çok mutlu oldum
çok teşekkür ederim. Bu forumu işte bu yüzden çok seviyorum.
Hemen yıkayıp kullanımaya can atıyorum.
Bu arada kırmızı da çok güzel gerçekten
Tüm komşulara hayırlı olsun peşkirler.
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
26/12/2017, Saat: 18:19
(Son Düzenleme: 26/12/2017, Saat: 18:19, Düzenleyen: btoprak.)
Benim kargo eve ulaşmış
.
Ama sanırım kırmızı peşkir yoktur aralarında
.