Yorumları: 64
Konuları: 2
(12/02/2018, Saat: 21:10)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsu hayırlı olsun, onerdik ama herhalde hesaplı birseye gider aklı dediydim, ama Thater alarak bence cok guzel bir secim yaptınız. Hayırlı olsun zevkli tıraslarınız olsun
Çok teşekkür ederim , genel olarak böyle şeylerde bir kere alayım tam alayım modunda oluyorum . Okuduğum yorumlardan da etkilenince thater kacinilmaz oldu benim için . Bugün 4125 i almaya gittim ama 4292 de üzmez seni , Sana fazlasiyla yeter denince onu alıp çıktım .
Yorumları: 655
Konuları: 6
Hayırlı olsun @mertberkegr komşum güzel günlerde kullanmanı dilerim, fazlasıyla memnun kalacağını düşünüyorum. Ilk başlarda belki aklın diğer fırçalara gidebilir keşke daha büyüğünü alsaydım bu böyleyse onlar kim bilir nasıldır diyebilirsiniz ama hiiiç gerek yok o düşüncelere üç beş kullanımdan sonra eminim sizde benim gibi "lan ne güzel şeymişsin sen kerata" diye fırçayla konuşuyor olursunuz
Ha birde onca para verdim diye ben başta nazik kullanayım dedim ama çok fazlada bastırmadan harala gürele vur yüze gitsin daha çok keyif alırsın.