24/02/2018, Saat: 15:12
Haklısınız , insan kullanacak ama 24mm’den 30a çıktığımda bile “ohaa lan , nasıl bi keyif bu?” dediğimi hatırlıyorum. Thater ‘ı çok yormak istemiyorum kullanırken , pazardan pazara pahalı kremleri kullanırken çıkarıyorum standından. FS ise daha ziyade o gün hangisini kullanırım diye kararsızsam kullandığım fırça. Duke zaten hafta içi triple mild sabunlara kafa göz girdiğim , küçük thater ise işyerinde dolabımda duran , hadi göreve gidiyoruz dediklerinde kapıp çıktığım fırça.
Beni esas vuran ise resimlerde 30mm ile aralarındaki density farkı oldu. Sanki 3 tane 30mm knot’tan bir fırça çıkmışcasına yoğun . Yüzü boyarken aynı zamanda yumrukla masaj yapacakmışcasına görüntüsü. Ki buna ihtiyacım var , malum yüzümdeki her gün tımarlanması gereken dikenli tellerden dolayı. Ona yakın yoğunluk ise (ki sadece yarısı kadar) thater 4125/4’de var o da hunharca kullanmaya kıyabildiğim bir fırça değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni esas vuran ise resimlerde 30mm ile aralarındaki density farkı oldu. Sanki 3 tane 30mm knot’tan bir fırça çıkmışcasına yoğun . Yüzü boyarken aynı zamanda yumrukla masaj yapacakmışcasına görüntüsü. Ki buna ihtiyacım var , malum yüzümdeki her gün tımarlanması gereken dikenli tellerden dolayı. Ona yakın yoğunluk ise (ki sadece yarısı kadar) thater 4125/4’de var o da hunharca kullanmaya kıyabildiğim bir fırça değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi