Yorumları: 1,076
Konuları: 8
05/06/2018, Saat: 18:13
(Son Düzenleme: 05/06/2018, Saat: 22:42, Düzenleyen: onurcakmak.)
(05/06/2018, Saat: 18:05)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun, B.O.C. artiz gibi
Sağol kardeşim.B.O.C.' u break-in yapacağız diye kafasını kırdık.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
(null)
Alet Mühle r41 oldukça agresif bir alet fırça Gentlimen’s Tonic süper Badger batıcı olmayan oldukça yumuşak bir fırça.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 137
Konuları: 4
(05/06/2018, Saat: 21:20)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (null)
Alet Mühle r41 oldukça agresif bir alet fırça Gentlimen’s Tonic süper Badger batıcı olmayan oldukça yumuşak bir fırça.
Teşekkür edrim üstadım, çok fazla sabun çeşidi deneyimlemedim ama bu ürün kullandıklarım arasında en iyisi. Sabuna bu kadar para verilmez düşüncesini yıkmış oldu. Forumdaki komşulaı daha iyi anlıyorum bundan sonra.
Yorumları: 814
Konuları: 1
Sihhatler olsun herkese
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 148
Cella sabunu seyehat kabına aktarmıştım. Bitmek üzere. Gercekten mükemmel sabun. Ama yaz için biraz agır kokuyor.
Yorumları: 1,180
(05/06/2018, Saat: 22:53)new38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür edrim üstadım, çok fazla sabun çeşidi deneyimlemedim ama bu ürün kullandıklarım arasında en iyisi. Sabuna bu kadar para verilmez düşüncesini yıkmış oldu. Forumdaki komşulaı daha iyi anlıyorum bundan sonra.
Gentlimens Tonic konusunda size tamamen katılıyorum oldukça fazla (dünyanın genel itibariyle en sevilen sabun ve kremlerini) kullandım fakat bundan iyisini görmedim, kesinlikle benim en sevdiğim tıraş kremi
Yorumları: 658
Konuları: 1
Sıhhatler olsun herkese
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
@AKadir üstadı muhterem sıhhatler olsun . Phoenix cavandis sabun hakkında görüşlerinizi rica ediyoruz
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
@neoromancer üstat porsuk fırça vintage gibi duruyor, nedir tarihi?
@AKadir üstadım o aletin kalayı eksik, itibarına gölge düşiğğ
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 148
Shark bana iyi gelmedi
Herkese keyifli traşlar