10/06/2018, Saat: 19:29
@abdusamedy kardeşim doğru düşünüyorsun tek perde + rutüşlerle kısa süre tıraş olabiliyoruz ve üstelik ustra hissiyatı R41 = yuma koruma barsız alet
Koruma Barsız DE Alet
|
10/06/2018, Saat: 19:29
@abdusamedy kardeşim doğru düşünüyorsun tek perde + rutüşlerle kısa süre tıraş olabiliyoruz ve üstelik ustra hissiyatı R41 = yuma koruma barsız alet
10/06/2018, Saat: 19:36
(10/06/2018, Saat: 19:29)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @abdusamedy kardeşim doğru düşünüyorsun tek perde + rutüşlerle kısa süre tıraş olabiliyoruz ve üstelik ustra hissiyatı R41 = yuma koruma barsız alet aslında günlük tıraş olsam koruma barlı bir aleti tercih ederdim fakat 3-5 günde bir tıraş olduğum için 2-3 perde sabun ile uğraşmak istemiyorum barsız aletle alıştıktan sonra güzel oluyor bu arada yumanın kaplaması nedense dökülmeye başladı onu artık kullanmayacağım şuanda barını kestiğim feather tto yu kullanıyorum (10/06/2018, Saat: 19:29)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @abdusamedy kardeşim doğru düşünüyorsun tek perde + rutüşlerle kısa süre tıraş olabiliyoruz ve üstelik ustra hissiyatı R41 = yuma koruma barsız alet yumayı temiz beyaz bir zemine hafifçe sürtünce toz ve kirlerin kolayca zemine bulaştığını farkettim, kaplaması iyi olan bir alette böyle bir sorun olmuyor, velhasıl sağlığada dikkat etmek lazım
10/06/2018, Saat: 20:54
Ben usturanın bu yönteme göre daha uysal olduğunu düşünüyorum. Sebebi de koruma barı kırılmış yumanın jilet açıklığı sedef usturanınkinden daha fazla olması. Ek olarak usturada jiletin esneme durumu olmadığı için daha uysal geliyor bana.
10/06/2018, Saat: 22:52
(10/06/2018, Saat: 19:36)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aslında günlük tıraş olsam koruma barlı bir aleti tercih ederdim fakat 3-5 günde bir tıraş olduğum için 2-3 perde sabun ile uğraşmak istemiyorum barsız aletle alıştıktan sonra güzel oluyor bu arada yumanın kaplaması nedense dökülmeye başladı onu artık kullanmayacağım şuanda barını kestiğim feather tto yu kullanıyorum Komşum nikel kaplamalı koruma barsız yuma kullandığım için bende her hangi bir dökülme yok traşdan sonra duru suyla yıkayıp kurulumanı tavsiye ederim ıslak bırakmamaya çalış. gerçi nikel kaplamayı beceremeselerde makineye iyi bakıldığında uzun yıllar tıraş yapar. Eğer kaplaması iyi bir alet düşünürsen yumadan daha iyi Orak,fuji bu iki makinanın kaplaması güzel koruma barsız kullanabilirsin biri nikel biri krom kaplama
11/06/2018, Saat: 06:47
(10/06/2018, Saat: 22:52)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum nikel kaplamalı koruma barsız yuma kullandığım için bende her hangi bir dökülme yok traşdan sonra duru suyla yıkayıp kurulumanı tavsiye ederim ıslak bırakmamaya çalış. gerçi nikel kaplamayı beceremeselerde makineye iyi bakıldığında uzun yıllar tıraş yapar. Eğer kaplaması iyi bir alet düşünürsen yumadan daha iyi Orak,fuji bu iki makinanın kaplaması güzel koruma barsız kullanabilirsin biri nikel biri krom kaplama orak krom kaplama galiba değilmi ?
11/06/2018, Saat: 10:38
29/08/2018, Saat: 01:20
Cesaretimi toplayıp ustura ile tıraş olmuştum hala da oluyorum iyi kötü ama buna cesaret edemem sanırım, daha güvensiz geldi bana..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25/02/2019, Saat: 23:17
Bir kaç haftadır jiletli ustura ile tıraş olmaya merak sarmıştım, sabun yüzümde kurudu tıraş bitmedi bende lokal olarak tıraş olmaya başladım. Yani önce çene altını sabunladım tıraş ettim sonra çene bıyık en son yanak şeklinde.
Bu akşam ise koruma barsız tıraş denedim sabun kurumadan gayet güzel bir tıraş çıktı... aklıma yattı bu iş, biraz daha teknik geliştirilirse veya jileti biraz daha bükebilecek alet bulabilirsem usturadan daha kolay ustura kıvamında bir tıraş yöntemi olabilir.
Benzer bir alet yapmislar, tek tarafi koruma barli, oteki tarafinda bar yok.
https://www.blockshavingco.com/
14/09/2019, Saat: 17:13
(Son Düzenleme: 15/09/2019, Saat: 00:53, Düzenleyen: onurcakmak.)
Bi denemek lazım aslında.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Single edge alet rehberi | Saltuk | 37 | 37,166 |
17/12/2018, Saat: 22:10 Son Yorum: dikdik_s |