05/12/2018, Saat: 00:57
Ankara'dan merhabalar. 5 sene önce aldığım bir karar ile 20 senden fazla kullandığım bu hazır jiletleri ( mach 2 ve mach 3 gibi ) illetini bırakıp ali bıyıklı ve sedef marka usturalara geçtim. Başlarda kırma permasharp kullanırken 1 sene önce yarım permasharpla tanıştım ve ona geçtim. Aynı zamanda jaguar fırça ve nivea men kremlede tanıştım ki şimdilik onlarla ifare ediyorum ( nivea kremi kolonya ile kombinleyip idare etmeye çalışıyorum ). Artık bu kadar zaman oldu kendime düzgün bir ustura alayım diye interneti kurcalarken sizleri bulup yalnız olmadığımı farkettim
Gelelim konuya forumunuzu inceledim ve anladığım kadarı ile parker srx işimi görecek. Fiyat - performans olarak da karşılayacak. Fakat esas sorun parker srx değil de benzer olan parker 31 bulmam ve onu da daha önce isimlerini bilmediğim sitelerde bulmuş olmam ( belki sizler aşinasınızdır, bilmeyince ürktüm güvenemedim ). Şimdi bu parker 31 aynı zamanda parker srx mıdir? Fotoğraflarına baktığımda ikisini de çok benzettim ama emin olamadım. Ya da bana önereceğiniz başka marka jiletli ustura, fırça modeli, krem markası vs de varsa keyifle incelerim.
Öneriler ve cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yazım kuralları konusunda hatam olmuşsa şimdiden affola, ilk mesajın günahı olmazmış ?
Gelelim konuya forumunuzu inceledim ve anladığım kadarı ile parker srx işimi görecek. Fiyat - performans olarak da karşılayacak. Fakat esas sorun parker srx değil de benzer olan parker 31 bulmam ve onu da daha önce isimlerini bilmediğim sitelerde bulmuş olmam ( belki sizler aşinasınızdır, bilmeyince ürktüm güvenemedim ). Şimdi bu parker 31 aynı zamanda parker srx mıdir? Fotoğraflarına baktığımda ikisini de çok benzettim ama emin olamadım. Ya da bana önereceğiniz başka marka jiletli ustura, fırça modeli, krem markası vs de varsa keyifle incelerim.
Öneriler ve cevaplar için şimdiden teşekkürler
Yazım kuralları konusunda hatam olmuşsa şimdiden affola, ilk mesajın günahı olmazmış ?