Yorumları: 6,129
Konuları: 46
18/12/2018, Saat: 14:27
(Son Düzenleme: 18/12/2018, Saat: 14:27, Düzenleyen: dikdik_s.)
(18/12/2018, Saat: 13:57)ckeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar hediyenizi mühle üzerinden yolluyorsanız alıcının mail adresini yazmayın bütün sipriş detayı mail olarak gidiyor.
Yukarıdaki onemli uyarı arada kaynamasın.
@Samet @ahraz
Canerim sen niye ustune alınıyon, belki diyecekti, Yeni yılın bu fırca gibi dimdik gecsin diye.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Gümüş çatal kaşık bıçak sapındanmı o yoksa gözlerimmi yanlış görüyor.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 919
Konuları: 31
Biraz çıngırak havası da var.
https://youtube.com/channel/UCD-HX8qdZx__yv3jmHY6TFg
Yorumları: 232
Konuları: 7
Firmanin azizliginden kargom bugun cikacak. Hediye notumu da biraz yanlis yazmislar, komsum kusura bakmasin
Yorumları: 282
Konuları: 5
Razorusun geltir konusundan haberi oldu sayemde. Anonim gönderi ve hediye paketi işini hallettiler. Tekrar burdan teşekkürler
Yorumları: 655
Konuları: 6
@ahraz @dikdik_s ağabeyler size Diyarbekir'den burma gadeyif yollayacam, boşverin ıvır zıvırı doldurmuşsunuz zaten evi barkı
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(18/12/2018, Saat: 15:54)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ahraz @dikdik_s ağabeyler size Diyarbekir'den burma gadeyif yollayacam, boşverin ıvır zıvırı doldurmuşsunuz zaten evi barkı
Gönder gelsin şampiyon
Evde o kadar az yer kaldı ki korkuyorum Hanım burma kadayıfı da yatağın altına koy diyecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,922
Konuları: 45
(18/12/2018, Saat: 14:27)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yukarıdaki onemli uyarı arada kaynamasın.
@Samet @ahraz
Canerim sen niye ustune alınıyon, belki diyecekti, Yeni yılın bu fırca gibi dimdik gecsin diye.
Takipte olduğum bir ürün abi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 341
Konuları: 2
(18/12/2018, Saat: 16:01)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gönder gelsin şampiyon Evde o kadar az yer kaldı ki korkuyorum Hanım burma kadayıfı da yatağın altına koy diyecek
Sizin durum yine iyi ben bir raf tıraş malzemesi yüzünden o kadar laf yedim ki korkudan foruma bile sadece izleyici kalıyorum
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 655
Konuları: 6
@ahraz aman ağabey kötü kötü rüyalar görürsün mazallah, gardrobun üstüne koy bari