Yorumları: 1,996
Konuları: 28
SV sabunların bu kadar yavaş gitmesine şaşırdım aslında. 2-3 sabun kullanan arkadaşlar en az bir tane edinmeli bence. Fiyatı son dönemde çok yükseldi ama hem çok verimli, hem de sert sabun oluğu için çabuk bitmiyor.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(15/01/2019, Saat: 12:55)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Süreci hızlandırmak için bütün stok da çekilebilir ama maliyetli olur muhtemelen..
Tavsiye etmem , paket tur ile İtalya'ya gidip alınsa daha ucuza gelir
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 8
Konuları: 0
Mustafa bey, stokta şuan Captain fawcett sabun yedek refill olarak görünüyor. Kaseli sabun veya tüp kremin tekrar gelme ihtimali var mı? Teşekkürler.
(15/01/2019, Saat: 13:15)Old scholl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa bey, stokta şuan Captain fawcett sabun yedek refill olarak görünüyor. Kaseli sabun veya tüp kremin tekrar gelme ihtimali var mı? Teşekkürler.
Gelme ihtimali var ikisininde ama kesin süre veremeyeceğim.
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 78
Konuları: 1
(15/01/2019, Saat: 13:08)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tavsiye etmem , paket tur ile İtalya'ya gidip alınsa daha ucuza gelir
Uzun zamandır böyle gülmemiştim, teşekkürler
benim çok yakın zamanda İtalya'dan gelen tanıdığım sebebiyle SV ürünlerinde ciddi bir zam olduğunu gözlemliyorum, kur sebebiyle zaten impa'nın şu anki fiyatı ile italya fiyatları neredeyse aynı. Ben de aksine stok bitmesin Mustafa bey'den yedekliyim diyordum
Be A Gentleman...
Yorumları: 76
Konuları: 1
Mustafa Bey merhaba
Saponificio varesino vanilyalı banyo sabunu yakında gelir mi?
Teşekkürler
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
(19/01/2019, Saat: 03:04)süvari Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mustafa Bey merhaba
Saponificio varesino vanilyalı banyo sabunu yakında gelir mi?
Teşekkürler
Vanilyalı sabunda yukarıdaki mesajda belirttiğim gibi biraz geç gelir
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Mustafa bey sanırım yine tatile çıktı
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(15/01/2019, Saat: 13:08)impaticaret Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tavsiye etmem , paket tur ile İtalya'ya gidip alınsa daha ucuza gelir
Benim aklıma direkt bu mesajı geldi. Acaba diyorum şu an?!..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
34c yi alacağım zaman da kurban bayramı diye kapanmıştı site bende diğer önemli kaynağımız razorus tan almıştım
kendi bilüü
Ama siteyi bütünüyle kapatmak yerine ödeme almadan dursa orda daha iyi olmaz mıydı