Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(04/02/2019, Saat: 11:57)fremen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @mertonyon teşekkürler,
evet köpük jilet kadar önemliymiş ama yine de çok geciktirmeye gerek yok bence
şu ara indirim zamanı 14ünü geçirmeyin derim.
[url=http://www.geltir.com/member.php?action=profile&uid=2923[/url]@batmanforever teşekkürler,
o sabunları orta sıralara koymuş arkadaşlar ama yumuşatması iyiyse olur tabi önemli olan o benim için
Cilt ile bıcak arasında sabunu bir ara bulucu olarak görmek lazım
Ara bulucu ne kadar güçlü ve sağlam olursa tıraşınız o kadar keyifli geçer.
Mutlaka Cella ve Proraso'dan daha da iyi sabunlar vardır, bütçenize göre bir seçim yaparsınız.
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
(04/02/2019, Saat: 11:07)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @AKadir @Samet @mimaras @GartBnx @marek @Chinaski @DenizKSK @neoromancer
Güzel günler ve mutluluk verici tıraşlar sizlerin olsun.
Fotoğraflar kalitenin tablosu gibi adeta duvara resmedilesi güzellikte..
@manuple komşum teşekkür ederim.
de te fabula narratur.!
Yorumları: 878
Konuları: 23
04/02/2019, Saat: 14:59
(Son Düzenleme: 04/02/2019, Saat: 15:01, Düzenleyen: manuple.)
Tıraş setlerini seyrettiğim zaman aristokratvari bir geçmişe yolculuk ediyormuşum gibi geliyor.
Sizce bu maske ile yapılan önhazırlık faydalı olur mu traş kalitesine bir avantaj sağlar mı?
bu akşam deneyeceğim
Yorumları: 587
Konuları: 12
Bir haftadir tiras olmadigimi duyan gillette bey ve yaverleri bir ziyarete geldiler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
05/02/2019, Saat: 01:37
(Son Düzenleme: 05/02/2019, Saat: 14:10, Düzenleyen: onurcakmak.)
Bir gece traşıda benden.
Not:
@osaka23 jilet çok iyi işte gercek sputnik bu.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Tüm komşulara sıhhatler olsun. Kemal hocam buradaki subliminal "Siz kargoları bekleyin, atı alan Üsküdar'ı geçti!" mi?
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Yorumları: 878
Konuları: 23
(04/02/2019, Saat: 12:09)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cilt ile bıcak arasında sabunu bir ara bulucu olarak görmek lazım Ara bulucu ne kadar güçlü ve sağlam olursa tıraşınız o kadar keyifli geçer.
Mutlaka Cella ve Proraso'dan daha da iyi sabunlar vardır, bütçenize göre bir seçim yaparsınız.
Güzel bir anlatım, iyi bir tasvir.
(05/02/2019, Saat: 01:37)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir gece traşıda benden.
Not: @osaka23 jilet çok iyi işte gercek sputnik bu
Çok şey anlatan bir fotoğraf.
Üretim ve dağıtım yorgunluğunun ardından yapılması gereken bir dinlenme tıraşı...
)
(04/02/2019, Saat: 20:54)osaka23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir haftadir tiras olmadigimi duyan gillette bey ve yaverleri bir ziyarete geldiler.
Geçmiş gün için de gelecek gün için de sıhhatler olsun.
Galata Köprüsü'nü satan ünlü hırsız Sülün Osman'ı tıraş sabunlarının başına bela edeceğim. Onları iyi koru.
05/02/2019, Saat: 14:31
(Son Düzenleme: 05/02/2019, Saat: 14:32, Düzenleyen: blacklesrum.)
-- Merkür 42 C
-- Omega 11151 domuz fırça
-- Arko sabun
-- Feather Jilet
-- Arko Klasik Kolonya
-- Rebul Balsam.
Bu hafta klasik ürünlerden gidiyorum. Arko sabunu özlemişim, gerçekten onsuz olmuyor. İyi traşlar.
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
Çok acemi bir ustura kullanıcısı olarak gerçekten çok güzel bir tıraş oldu Feather ile. Bir DE kadar olmasada ona yakın tıraş çıkardım diyebilirim.
Önceki ustura tıraşlarımda ikinci perdeyi progress ile bitiriyordum ama bu sefer inatla tüm tıraşı feather ile tamamladım. Çok keyif aldım ayna karşısında artist gibiydim
@GartBnx
Tıraş sonrası şap sürünce bir kaç yerde (boyun altı) çokta rahatsız etmeyen sızı vardı. Usturanın sap kısmı bazı durumlarda rahat hareket etmemi zorlaştırsada sanırım alışmaya bağlı bir durum ve acaba Japon stili olanımı alsaydım diye düşündüm bu gidişle onuda alırım gibi geliyor.
Birde doğaldırki süre olarak DE tıraşından belki biraz daha fazla sürdü.
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/