Yorumları: 259
Konuları: 3
10/02/2019, Saat: 20:17
(Son Düzenleme: 10/02/2019, Saat: 20:18, Düzenleyen: Southwestern.)
(10/02/2019, Saat: 13:45)ziyak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geleneksel tıraşa başlayınca, sıfır tahriş ile yakın tıraş olabilince paylaşacağım diye, kendi kendime hedef belirlemiştim.
Günün tıraşında ilk paylaşımım.
Sabun: Proraso sandal
Fırçalar : 26 mm 2band yaqi moka
Yaqi Sagrada Familia sentetik(yüzümü ıslatmak için)
Scuttle: Arkadaşımın hediyesi el yapımı
Makine: Gillette slim adjustable
Jilet: Personna
Kolonya: EST Okyanus
Nemlendirici: Doa kozmetik Shae butter
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sihhatler olsun @Ziyak komsum, Yaqi 26mm Moka fircadan memnun musun? Ben de ismarladim, merak icinde bekliyorum
Yorumları: 158
Konuları: 7
(10/02/2019, Saat: 20:17)Southwestern Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun @Ziyak komsum, Yaqi 26mm Moka fircadan memnun musun? Ben de ismarladim, merak icinde bekliyorum Sağol komşum. Çok memnunum hem tip hem hissiyat olarak. Gelince eminim siz de beğenirsiniz.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hayat amacım: her şey hakkında bir şeyi, bir şey hakkında her şeyi öğrenmek!
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
Kafa tıraşı Proggress ve 7 O'clock
Yüz tıraşı feather ve shick
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 680
Konuları: 1
Keyifli tıraşlar dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Bir gece traşı...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 1,541
Konuları: 7
GaRtBnX.....
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Bir gece tıraşı da benden olsun. @FearOfATG komşumun tavsiyesi ile aldığım Wilkinson Classic den açıkcası memnun kaldım. Daha önce yaşadığım tahriş veya kanama gibi herhangi bir problemim olmadı. Tekrar tam anlamıyla klasik tıraşa döndük diyelim. Kısaca tıraş deneyimimden bahsedeyim. Köpüğü genelde koyu kıvamda kullanmayı sevdiğimden ayrıca makinanın korumalığının plastik olması nedeniyle ciltte kaymakta biraz zorlandı. Bende her makinayı temizlediğimde biraz sulu bırakarak çözdüm problemi. Çelik vb. makinalarda bu sorun olmaz galiba. Wilkinson Classic'de ben daha önce görmedim ama resmini de ekledim jilet hizalaması çok iyi. İlk resimde biraz eğik gözükse de değil. Kullandığım yaprak jilet Perma Sharp. Memnun kaldım çekme yok. Banyo yapılmamış ve yüzde köpürtme Wilkinson sabun harici hiçbir tıraş öncesi işlem uygulanmamış üç günlük sakal da iyiydi. Wilkinson sabun, Wilkinson sabun. Çok iyi de değil kötü de. Fırçanın markasını bilmiyorum ama hissiyat ve çok az da olsun aldığım koku nedeniyle domuz olduğunu düşünüyorum. AS ise sıfır nemlendirme ancak ben kokusunu çok beğendim.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 749
Konuları: 10
Günaydın,
Atelier De Miroc tatlı bademli ve lanolinli sabunlarla birer kez tıraş oldum, lanolinli köpürürken bademliye göre biraz daha nazlı, köpüğün dokusu da aynı MWF'ninki gibi, lanolin etkisi herhalde
@Efrasyab üstad ellerine sağlık
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
11/02/2019, Saat: 10:59
(Son Düzenleme: 11/02/2019, Saat: 14:14, Düzenleyen: onurcakmak.)
(11/02/2019, Saat: 10:37)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın,
Atelier De Miroc tatlı bademli ve lanolinli sabunlarla birer kez tıraş oldum, lanolinli köpürürken bademliye göre biraz daha nazlı, köpüğün dokusu da aynı MWF'ninki gibi, lanolin etkisi herhalde
@Efrasyab üstad ellerine sağlık
Keyifli tıraşlar üstadım. Zamanla sabun acılır daha deli köpükler elde edersin.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(11/02/2019, Saat: 10:59)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar üstadım. Zamanla sabun acılır daha deli köpükler elde edersin. Ben sıcak su koymayı düşünüyorum üstüne. Üst tabaka biraz yumuşasın. Sonra fırça ile saldırı..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
|