Yorumları: 870
Konuları: 20
(11/02/2019, Saat: 13:57)abdussamedy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sfenks komşum şu konuya göre muhtemelen yaqi ile fatip benzer agresiflikteler.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid=3093
Fatip hevesim kaçtı, merak etmiyorum artık
. Yaqi'nin agresifliği bana göre yeterli kıvamda. Takibimde Parker A1R var sadece şu an. Biraz duruldum galiba
Yorumları: 393
Konuları: 0
Yorumları: 271
Konuları: 11
Yorumları: 393
@ismailinbiri eyvallah, bilgilendirme için teşekkür ederim
Yorumları: 236
Konuları: 2
(11/02/2019, Saat: 15:16)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fatip hevesim kaçtı, merak etmiyorum artık . Yaqi'nin agresifliği bana göre yeterli kıvamda. Takibimde Parker A1R var sadece şu an. Biraz duruldum galiba
Komşum bende ikisi de var. Yaqi tek perdede tıraş bitirebiliyor yerine göre. Her yerde fatip agresif diye okuyorum ama kişisel deneyimim yaqinin daha agresif olduğu yönünde. Kesme açısı da fatip kadar hassas değil. Her türlü alıyor. Dikkatimi çeken en önemli fark ise jiletin dışarıda kalan kısmı ve buna bağlı olarak geribildirim sesi. Yaqi jileti fazla açıkta bırakıyor ve keserken metalik bir ses alıyorum. Jilet titresiyor hissi veriyor. Fatip ise jiletin çok az bir kısmını dışarıda bırakıyor ve çıtır çıtır sakal sesi duyuyorum keserken. Tabi bunlar 2017 sonrası fatip için geçerli.
(12/02/2019, Saat: 00:24)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum bende ikisi de var. Yaqi tek perdede tıraş bitirebiliyor yerine göre. Her yerde fatip agresif diye okuyorum ama kişisel deneyimim yaqinin daha agresif olduğu yönünde. Kesme açısı da fatip kadar hassas değil. Her türlü alıyor. Dikkatimi çeken en önemli fark ise jiletin dışarıda kalan kısmı ve buna bağlı olarak geribildirim sesi. Yaqi jileti fazla açıkta bırakıyor ve keserken metalik bir ses alıyorum. Jilet titresiyor hissi veriyor. Fatip ise jiletin çok az bir kısmını dışarıda bırakıyor ve çıtır çıtır sakal sesi duyuyorum keserken. Tabi bunlar 2017 sonrası fatip için geçerli.
Açık taraklı Fatip'ten mi söz ediyorsunuz komşum?
(12/02/2019, Saat: 12:55)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açık taraklı Fatip'ten mi söz ediyorsunuz komşum?
Evet fatip grande krom var bende. Yanlış anlaşılmasın alet mild demiyorum. Fakat jilet kapağın altında kalıyor büyük ölçüde. Cilde temas açısı, koruma tarağı ile jilet arasındaki açı agresif tabi.
@donniebrasco Gentile olanını kullandım ve bana pek agresif gelmedi. Demek ki açık taraklı olanı da Gentile'den farklı değil.
(12/02/2019, Saat: 16:25)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @donniebrasco Gentile olanını kullandım ve bana pek agresif gelmedi. Demek ki açık taraklı olanı da Gentile'den farklı değil.
O kadar değil komşum. İstersen bir dene bende var.
Yorumları: 26
30/04/2019, Saat: 17:43
(Son Düzenleme: 30/04/2019, Saat: 17:44, Düzenleyen: mertsamet.)
Olumlu yorumlarınız sonrası ve yaqi mağazası indirimi ile birlikte üç başlık içeren paketini 85 liraya sipariş ettim. Olumlu yorumlar sonrası paketin varması için sabırsızlanıyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi