Yorumları: 1,076
Konuları: 8
12/02/2019, Saat: 16:22
(Son Düzenleme: 12/02/2019, Saat: 17:01, Düzenleyen: marek.)
de te fabula narratur.!
Yorumları: 749
Konuları: 10
Yorumları: 402
Konuları: 2
12/02/2019, Saat: 23:08
(Son Düzenleme: 12/02/2019, Saat: 23:08, Düzenleyen: Zeyes.)
Sabahki tıraşım:
Wilkinson classic tıraş aleti
Proraso krem sandal özlü
Fe domuz kılı fırça
Rapira swedish supersteel
Arko sensitive tıraş sonrası krem
Rapira ile ikinci tıraşım, dürüst olmalıyım umduğum konforu bulamadım.
Sıhhatler olsun tüm komşularıma,
Saygılar
———————
Nice and clean.
Nice and clean.
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
(12/02/2019, Saat: 15:05)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun, kediniz pek bir sevimli imiş, canlı porsuğu görse eminim böyle davranamaz kaçacak köşe bucak arardı
Doğada bazı hayvanlarda olduğu gibi porsuğunda cinsleri var 2. Resimdeki bal porsuğu diye geçiyormuş, umarım bizim fırçalar aşağıdaki sevimlilerinden üretiliyordur. Hele ki bal porsuğu. Aslanlar zor baş ediyor bu canavarla
de te fabula narratur.!
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(12/02/2019, Saat: 23:18)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hele ki bal porsuğu. Aslanlar zor baş ediyor bu canavarla Dünya'nın en cesur hayvanı diye biliyorum ben. Geleneksel ile alakam yokken Kardeş Payı dizisinde buradaki adminimizin nicki de olan @BigHillme den duyup araştırmıştım..
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
Bu gece de böyle...
@ArdıçKatranı Nida komşuma sabun için teşekkür ederim, cümleten sıhhatler olsun.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
@Efrasyab komşum sabunlarınızı ve yazılarını takip ediyorum maşallahınız var. Sadece şeyi merak ediyorum. AS yapma imkanı olmuyor mu? Ya da kokusuz veya saf bir losyon alıp aroma veya koku benzeri şeyler ekleme. Sorum belki de çok saçma oldu ama konu hakkında bilgim olmadığından soruyorum öğrenmek adına.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
(13/02/2019, Saat: 01:54)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab komşum sabunlarınızı ve yazılarını takip ediyorum maşallahınız var. Sadece şeyi merak ediyorum. AS yapma imkanı olmuyor mu? Ya da kokusuz veya saf bir losyon alıp aroma veya koku benzeri şeyler ekleme. Sorum belki de çok saçma oldu ama konu hakkında bilgim olmadığından soruyorum öğrenmek adına.
Komşum merhaba,
AS denemesi iki kış önce yaptım, meyve kabuklarını kullanarak bir şeyler ortaya çıkartmaya çalıştım. yani Esans yerine meyve kabuklarının rahiyalarını kullanmaya kalktım sonuç pek istediğim gibi olmadı ama forumda AS yapan bir komşumuz var ve cidden çok başarılı bir iş çıkartmıştı hatta bir etkinlik bile yapmıştı. ikinci sorunuza gelirsek bitmiş bir ürünün içine esans, koku yahut aroma atmak riske girmek olur. Faz yapma ihtimali yüksek gerektiği gibi homojenize olmayabilir denenir mi neden olmasın bir denemesi yapılır ama öyle aman aman bir şeyin ortaya çıkacağını düşünmüyorum.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
(13/02/2019, Saat: 02:11)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum merhaba,
AS denemesi iki kış önce yaptım, meyve kabuklarını kullanarak bir şeyler ortaya çıkartmaya çalıştım. yani Esans yerine meyve kabuklarının rahiyalarını kullanmaya kalktım sonuç pek istediğim gibi olmadı ama forumda AS yapan bir komşumuz var ve cidden çok başarılı bir iş çıkartmıştı hatta bir etkinlik bile yapmıştı. ikinci sorunuza gelirsek bitmiş bir ürünün içine esans, koku yahut aroma atmak riske girmek olur. Faz yapma ihtimali yüksek gerektiği gibi homojenize olmayabilir denenir mi neden olmasın bir denemesi yapılır ama öyle aman aman bir şeyin ortaya çıkacağını düşünmüyorum.
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Etin içinde olduğu için değişikliği sebzeden yana kullanan kasap misali @efrasyab Kemal hocam farklı sabun tercih etmiş.
Tüm komşulara sıhhatler olsun..
|