Yorumları: 1,051
Konuları: 2
Bu aralar benim de bir 0,47'lik bir termos almam gerek. Ama Thermos'mu Stanley'mi derken bir de Contigo ve Zojirushi çıktı, kafalar iyice karıştı. Fiyatlar da malum. Stanley alıp geçelim mi üstadım?
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(22/03/2019, Saat: 14:46)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu aralar benim de bir 0,47'lik bir termos almam gerek. Ama Thermos'mu Stanley'mi derken bir de Contigo ve Zojirushi çıktı, kafalar iyice karıştı. Fiyatlar da malum. Stanley alıp geçelim mi üstadım?
Laken bak desem
Yorumları: 158
Konuları: 7
(22/03/2019, Saat: 14:46)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu aralar benim de bir 0,47'lik bir termos almam gerek. Ama Thermos'mu Stanley'mi derken bir de Contigo ve Zojirushi çıktı, kafalar iyice karıştı. Fiyatlar da malum. Stanley alıp geçelim mi üstadım?
Elimde 4 marka da var komşum. (zojirushi sefer tası, 2 tane contigo mug, 1.9 Stanley, 1 litrelik thermos, ayrıca saymamissiniz ama Aladdin markadan bir mug daha var.)
Mug istiyorsanız zojirushi veya contigo.
Termos olarak alacaksanız Stanley bence biraz daha iyi ama eski kalitesi de yok diyorlar thermos veya Aladdin marka da alabilirsiniz. En ucuz bulduğunuzu alın gitsin. Ben indirim çıktıkça 3-4 yılda falan topladım bu saydıklarımı. Amazon.com ve metro indirimli satıyor ara ara.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Hayat amacım: her şey hakkında bir şeyi, bir şey hakkında her şeyi öğrenmek!
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
kutupayısı.com internet sitesinden Stanley aldım iki üç ay önce. Kalitesinden çok memnunum.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@ekilic2
Aynasızlar, yakında piyasada aynalı bırakmayacak. Guzel makina almıssınız. Hayırlı olsun komsum.
@ckeskin
Stanley termos hayırlı olsun kardesim. İlk Straht kardesim cok onerdiydi zamanında.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Bence Stanley alıp geçmek en kolayı. Bende bunun eski versiyonu da var. Çok memnunum. 2.0 da iç kapasite ve sıcak soğuk tutma süresi değişmeden dış boyutu inanılmaz küçültmüşler.
(22/03/2019, Saat: 19:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ekilic2
Aynasızlar, yakında piyasada aynalı bırakmayacak. Guzel makina almıssınız. Hayırlı olsun komsum.
@ckeskin
Stanley termos hayırlı olsun kardesim. İlk Straht kardesim cok onerdiydi zamanında.
Teşekkürler abi.
@Straht 'tan önce bizi markayla ilk tanıştıran
@candova oldu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 623
23/03/2019, Saat: 08:06
(Son Düzenleme: 23/03/2019, Saat: 13:14, Düzenleyen: onurcakmak.)
(22/03/2019, Saat: 19:28)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ekilic2
Çok teşekkürler komşum
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 538
26/03/2019, Saat: 09:21
(Son Düzenleme: 26/03/2019, Saat: 09:21, Düzenleyen: dr_green.)
(21/03/2019, Saat: 19:52)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DSLR makinelere veda ettim artik. Hem çok ağır ve hem de ekipmanları, lensleri aşırı pahaliydilar. Full Frame ile hemen hemen aynı fotoğraf kalitesi ve performansi veren hatta bazı noktalarda onlardan çok daha üstün olan APS-C sensörlü aynasizlara geçiş yaptım. Hem hafif hem de tam bir dijital oyuncak.
Yeni performans canavarım Fuji X-T2 ile manzara fotoğrafciligimi bir üst segmente taşımayı umut ediyorum.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun. Aynasız ayrı bir olay
kimisi sadece o aynanın kalkıp inme sesinden dolayı aynalı ile devam ediyor
bende de D7000 var ama hakkını veremiyorum maalesef
Yorumları: 385
Konuları: 4
Keyifli okumalar
@ahbap komşum.