Yorumları: 623
Konuları: 7
(25/03/2019, Saat: 01:17)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben ilk başlarda parça parça köpük yapıyordum kurumaması için. Deneyebilirsiniz. Bir yanağı köpükleyin kesin sonra sakalı. Sonra diğer yanak. Çene, boyun vs. parça parça yapınca köpük kuruma olayı da söz konusu olmuyor. El alışınca DE ile aynı süreye düşüyor resmen. Tecrübe ile sabit.
Dipnot: Tedbir elden bırakılmamalı ama her ne kadar aylardır kendimi kesmemiş olsam da bu ihtimal her tıraşta aklımda..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Çok tesekkür ederim komşum. Parça parça kopukleme fikri çok hoşuma gitti. Ilk asamalarda bu şekilde devam edeceğim. Kesinlikle tedbir önemli. O yüzden çok uzun sürdü tıraş. En ufak bir hata ustura tirasinda affetmiyor sanırım.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
Yorumları: 61
Konuları: 1
Yorumları: 95
Konuları: 2
(25/03/2019, Saat: 02:00)Kepo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar komşum. Organique sabun nemlendirme özelliği son derece başarılı, kokusu da enfes. Güzel bir seçim olmuş.
Teşekkür ederim üstat
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(25/03/2019, Saat: 01:42)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok tesekkür ederim komşum. Parça parça kopukleme fikri çok hoşuma gitti. Ilk asamalarda bu şekilde devam edeceğim. Kesinlikle tedbir önemli. O yüzden çok uzun sürdü tıraş. En ufak bir hata ustura tirasinda affetmiyor sanırım.
HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok şükür henüz başıma birşey gelmedi 6 aydan fazla süredir ama yanlış bir hamle hele de derin olursa affetmez kesinlikle. El biraz alışınca kamisori tarzı ürünlere de göz gezdirmenizi öneririm. Bana daha kullanışlı geliyorlar. Güncel gözdem shibumi..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
@yenikomsu teşekkürler komşum. Evet ben de beğenerek kullanıyorum dark spice kolonyayı
So far so good..
Yorumları: 749
Konuları: 10
Günaydın, herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar!
Yorumları: 752
Konuları: 29
Sabah sessizliğine Çelik ustura hışırtısı ile katılmak inanılmaz keyifli
Hediye gelen bu Çelikle alıştırma ve öğrenme sürecine devam ..
Herkese keyifli tıraşlar ve güzel bir hafta dilerim
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
Yorumları: 1,541
Yorumları: 1,180
Konuları: 5
Sıhhatler olsun üstat ışıl ışıl maşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 538
26/03/2019, Saat: 20:31
(Son Düzenleme: 26/03/2019, Saat: 23:20, Düzenleyen: onurcakmak.)
(26/03/2019, Saat: 00:27)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
https://www.instagram.com/gartshobby/
Tıraş makinesini öğrenebilir miyiz
bilen bilir de bilmeyen (ben) bilmiyor
-------------------------
Şimdiye kadarki 2 tıraşımı yeşil Astra ile olmuştum. Bugünkü tıraşımda değiştirmeye karar verdim ve Permasharp denedim. Tıraşım daha konforlu geçti. Ama kesinlikle jilet farkından mı, tıraş öncesi hazırlığı biraz daha iyi yaptığımdan mı bilmiyorum. Ancak daha ilk perdenin köpüğünü sürmeden canı çıkası dandik fırçam sap ve knot olarak ikiye ayrılınca sinirim bozuldu
yine de zor da olsa devam ettim. Sinekkaydı olmasa da tahrişsiz bir tıraş oldu
Yaqi sentetik fırçamın gelmesini dört gözle bekliyorum. Bir sonraki tıraşta aynı Permasharp jileti ikinci kez kullanmayı düşünüyorum. Ondan sonra da yeşil Asya'yı tekrar deneyip ikisinden hangisi benim için daha iyi kesinleştirmeyi planlıyorum. Sanki Permasharp bana daha yakın ve daha konforlu gibi geldi