Yorumları: 438
Konuları: 3
(27/03/2019, Saat: 10:54)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @oozturk komşum sıhhatler olsun. R106 2012 yılından beri severek kullandığım ve değişmeyen tek alet benim için, güle güle kullanın. Eğer daha önce Proraso sandal sabun ve losyon kullandıysanız Muhle ile kıyaslama yapar mısınız?
Komşum o kadar acemiyim ki daha kullandığım ürünleri inceleyebilecek yetiye sahip miyim bilemiyorum. Üstatların kıymetli yorumlarını gördükten sonra hele. O kadar çok okudumki forumu insan bir süre sonra ne yazsa beğenmiyor
Yaklaşık 1 aydır haftanın 5 günü proraso sandal sabun, mühle r106 ve çeşitli jilet varyasyonları ile tıraş oluyorum. Neredeyse hiç tahriş yaşamadım bu sabunun marifeti midir makinanın mı yoksa jiletin mi bilemedim
Dün ilk kez Mühle sandal sabunla tıraş oldum sanki köpük kıvamı prorasodan biraz daha yoğun ve kaygan geldi. Sandal kokusu da daha doğal hafif gibi hissettim. Tıraş sonrası nemlendirme hususunda zannediyorum Proraso bir adım önde benim için. Mühle ürünleri pek kullanılmıyor forumda sanki pek inceleme göremedim. Buna sebep performası mıdır yoksa fiyatı mıdır ayrıca merak ediyorum. Herkese iyi tıraşlar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
Soğuk havaların son demlerini yaşarken sandal ağacını derin derin çektim ciğerlerime
Proraso pre shave sandal
Proraso sabun sandal
Finest 26mm fırça
Feather AC SS ustura
Schick Jilet
Proraso AS Sandal
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 1,201
Konuları: 21
(27/03/2019, Saat: 11:12)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum o kadar acemiyim ki daha kullandığım ürünleri inceleyebilecek yetiye sahip miyim bilemiyorum. Üstatların kıymetli yorumlarını gördükten sonra hele. O kadar çok okudumki forumu insan bir süre sonra ne yazsa beğenmiyor Yaklaşık 1 aydır haftanın 5 günü proraso sandal sabun, mühle r106 ve çeşitli jilet varyasyonları ile tıraş oluyorum. Neredeyse hiç tahriş yaşamadım bu sabunun marifeti midir makinanın mı yoksa jiletin mi bilemedim Dün ilk kez Mühle sandal sabunla tıraş oldum sanki köpük kıvamı prorasodan biraz daha yoğun ve kaygan geldi. Sandal kokusu da daha doğal hafif gibi hissettim. Tıraş sonrası nemlendirme hususunda zannediyorum Proraso bir adım önde benim için. Mühle ürünleri pek kullanılmıyor forumda sanki pek inceleme göremedim. Buna sebep performası mıdır yoksa fiyatı mıdır ayrıca merak ediyorum. Herkese iyi tıraşlar.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanıtınız için teşekkür ederim, değerli komşum. Proraso'ya devam o zaman
.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 355
Konuları: 1
27/03/2019, Saat: 15:07
(Son Düzenleme: 27/03/2019, Saat: 15:31, Düzenleyen: Ibra35.)
Kullandığım Ürünler
Proraso Azure Lime tıraş kremi
Proraso Azure Lime EDC
Proraso Aloe Vera & E Vitaminli Balsam
Rockwell R1 kelebek tipi tıraş aleti
Yaqi Ferrari Tuxedo Sentetik Tıraş Fırçası
Omega şap
Gillette Super Silver (Fransa eski üretim)
Sıhhatler Olsun
Yorumları: 474
Sihhatler olsun. Fircada yaqi galiba
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 355
Konuları: 1
27/03/2019, Saat: 15:32
(Son Düzenleme: 27/03/2019, Saat: 15:36, Düzenleyen: Ibra35.)
Selam komşum,aynen öyle Yaqi Ferrari Tuxedo Sentetik Tıraş Fırçası hatırlatmanız için teşekkürler ekledim.Cümletten Sıhhatler Olsun.
(27/03/2019, Saat: 15:28)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sihhatler olsun. Fircada yaqi galiba
Yorumları: 1,076
Konuları: 8
Günün tıraşı..
Tüm dostlara sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
de te fabula narratur.!
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
27/03/2019, Saat: 16:16
(Son Düzenleme: 27/03/2019, Saat: 16:20, Düzenleyen: dikdik_s.)
@yenikomsu
Makine nedir komsum, yazsanız sunları merak edenlere yol gosterici olur. Kase ile makine uyumu cok iyi olmus. Zevkli tıraslarınız olsun.
Yorumları: 538
Konuları: 7
(27/03/2019, Saat: 16:16)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @yenikomsu
Makine nedir komsum, yazsanız sunları merak edenlere yol gosterici olur. Kase ile makine uyumu cok iyi olmus. Zevkli tıraslarınız olsun.
SE ama hangisi acaba
Yorumları: 554
(27/03/2019, Saat: 17:37)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SE ama hangisi acaba
Gordugum kadariyla Razorock Hawk.