(23/08/2019, Saat: 15:41)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @SKYBRAVE komşum teşekkürler.
Cem beyin dediği gibi denk gelmiş genelde yeni jiletleri Timeless la deniyorum. Öyle başladık öyle gidiyoruz ayarı tam bana göre sanki özel yapılmış gibi agresif ve mild jilet seçmiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cem diyebilirsin abi, herkes diyebilir. Adimin yanina "Bey" gelince, kendimi yasli hissediyorum
(23/08/2019, Saat: 16:00)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @-mali Coşkun Abi Timeless uzunca bir süre alınacaklar listemin birinci sırasında olan ve almamak için kendimi zor tuttuğum ve hala da büyük hayranlık duyduğum bir tıraş aleti. Şimdi premium tıraş aletleri arasında rakipleri artsa da hala benim gözümde ayrı bir yere sahip. Keyifli tıraşların olsun Coşkun Abi, gerçekten çok güzel bir tıraş aletiniz var.
Her gecen gun yeni aletler cikiyor, wet shaving altin cagini yasiyor.
Yeni aletlerin fiyatlari, eski urunlere gore daha dusuk oluyor, ama performanslari ve kaliteleri onlari aratmiyor.
Ornegin,
Timeless'in yeni Aluminium modeli cok begeniliyor. Aluminum oldugu icin CNC makina islem masrafi cok daha dusuk, fiyati $75.
Colonial yeni 316L SE serisini $60 - $70 civarinda satisa sunacak.
Rex adjustable olmayan 316L modelini cikaracak, adjustable'in 3. ayarina denk gelecek, fiyati $100 civari.