Yorumları: 1,201
Konuları: 21
Kimyasal bombardımanı. Kıl dökücü krem gibi kokuyor. Benim bildiğim gittiğim retail channel ların hiç birinde yok. Ne yapmaya çalıştıkları belli değil.
As long as you have drinking days than hungover days, you're fine ...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
05/10/2018, Saat: 14:21
(Son Düzenleme: 05/10/2018, Saat: 14:21, Düzenleyen: dikdik_s.)
@Vincent_Lord
Komsum bir ureticiyi arayıp, sabunun yastıklaması zayıf gelistirmeyi dusunuyormusunuz dermisin, tepkileri ne olacak cok merak ediyorum
Yorumları: 266
Konuları: 25
Suan nereden alabiliriz ? Maksat cesit olsun.
Enjoy life, your family and friends, love, good food and drink, music, and nature, and be kind and respectful to others while we are still here.
Yorumları: 304
Konuları: 7
(23/10/2018, Saat: 21:12)Rigbie Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suan nereden alabiliriz ? Maksat cesit olsun.
Hepsiburada.com
geçen hafta aldım bende
Yorumları: 644
Konuları: 2
arada girip bakıyorum hb’ye ama satışta yok hala..
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
ZaZa han da girişte bir dükkandan aldım demişti komşumun biri ama hangi komşumdu hatırlayamadım.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
İstanbul’da değilim maalesef. Samsun’da oturuyorum..
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
@40tansonra komşum, Samsun'da çiftliğin ara sokaklarının birinde Koç Kozmetik var, orada satılıyordu bu ürün. Ben de görmüştüm ama almamıştım.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
(16/09/2019, Saat: 20:25)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @40tansonra komşum, Samsun'da çiftliğin ara sokaklarının birinde Koç Kozmetik var, orada satılıyordu bu ürün. Ben de görmüştüm ama almamıştım.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim bu hafta sonu müsait olursam bir bakayım o zaman
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
@40tansonra komşum bu öğle arası bahsettiğim dükkana gittim. Füme sabun kalmamış, berberler üçer beşer aldığı için çabuk tükeniyormuş. 10 gün sonra falan yeniden gelirmiş. Bilginiz olsun. Dükkan Letafet caddesinde bu arada. O sokak civarında bir iki tane daha toptancı kozmetikçi var. Perakende satış da yapıyorlar. Başka bir iki sokakta daha var ama sokakların adını anımsayamadım şimdi.
So far so good..