Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(01/10/2019, Saat: 09:42)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buluşmada numune aldığım WSP Formula T , tallow bazlı yumuşak sabun , alet British Tech 40'larda üretildiğini düşünüyorum
sıhhatler olsun üstadım bir gün arayla dünkü sorumu tazelemek isterim
kesim hissi nasıl? ısrarla soruyorum çünkü almak niyetindeyim fat handle techler zor bulunuyor buna karşı techler uygun ve bolca bulunuyor ısrarımı mazur görün bu sebeple
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
(01/10/2019, Saat: 11:26)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıhhatler olsun üstadım bir gün arayla dünkü sorumu tazelemek isterim kesim hissi nasıl? ısrarla soruyorum çünkü almak niyetindeyim fat handle techler zor bulunuyor buna karşı techler uygun ve bolca bulunuyor ısrarımı mazur görün bu sebeple
Sıhhatler olsun, Tech'lerin kesimi yumuşak, DE89'dan daha yumuşak diyebilirim, çok kalın sabun sevenler biraz uğraşacaktır. Keskin jiletlerle kullanımını öneririm. Ben bu aletleri nostaljik bulduğum için kullanıyorum, üzerindeki 70-80 yıllık hatıraları için, o hatıra defterinde benim de imzam olsun diye, ağaç kabuğuna isim yazmak gibi bir şey
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 60
Konuları: 1
Herkese selamlar, sıhhatler olsun.
Yuma-Permasharp
Yaqi moka express sentetik
Arko comfort tıraş kremi
Osma şap
Arko cool balsam
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yorumları: 322
Konuları: 4
(01/10/2019, Saat: 18:30)wuttafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selamlar, sıhhatler olsun.
Yuma-Permasharp
Yaqi moka express sentetik
Arko comfort tıraş kremi
Osma şap
Arko cool balsam
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Yuma ile permasharp fazla agresif olmuyor mu?
Yorumları: 60
Konuları: 1
(01/10/2019, Saat: 19:28)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuma ile permasharp fazla agresif olmuyor mu?
5 günlük sakalım vardı ve tıraş öncesi duş almadım üstad, sadece sıcak suyla yüzümü yıkadım biraz. Kesinlikle günlüğe gidebilecek bir ikili değil.
Yorumları: 474
Konuları: 3
Tüm komsularima sihhatler olsun.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
(01/10/2019, Saat: 22:20)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komsularima sihhatler olsun.
[url=https://ibb.co/xsykxgW][
Astra da mavi galiba sıhhatler olsun üstadım
Yorumları: 474
Konuları: 3
Evet komşum. Onunda cekecektim tam mavi olsun diye jiletleri içinde bulamadım stoktan çıkarmaya da üşendim
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Keyifli tıraşlar
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(01/10/2019, Saat: 22:31)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum sıhhatler olsun. Uzun zamandır rapira swedish paylaşımı görmüyordum. Umarım güzel bir tıraş çıkarmıştır. Keyifli tıraşlarınızın olması dileğiyle