Yorumları: 1,163
Konuları: 15
(17/10/2019, Saat: 15:09)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuma ile de irtibat kurulsa, şöyle jileti eşit tutan, çapakları olmayan, teneke gibi değilde metal yapıya sahip Yuma etkinliği olsa. Hayalken gerçek olsa, gurur duysak
Milletçe bir lafımız var. Her şeyi devletten beklememek lazım diye.
Böyle bir etkinliği başlatacak olursanız bire beni yazabilirsiniz.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 644
Konuları: 2
İkinci sırada seve seve yer alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 870
Konuları: 20
Yorumları: 54
Yorumları: 236
(17/10/2019, Saat: 15:09)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yuma ile de irtibat kurulsa, şöyle jileti eşit tutan, çapakları olmayan, teneke gibi değilde metal yapıya sahip Yuma etkinliği olsa. Hayalken gerçek olsa, gurur duysak
Çok mantıklı. Kalıp maliyeti yüksek olacaktır o nedenle ölçü olarak üretimi yüksek olacaktır sadece kaplama bize özel olsa yeter.
Yorumları: 1,292
(17/10/2019, Saat: 17:09)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok mantıklı. Kalıp maliyeti yüksek olacaktır o nedenle ölçü olarak üretimi yüksek olacaktır sadece kaplama bize özel olsa yeter.
+1 böyle bir etkinlik güzel olurdu.
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
(17/10/2019, Saat: 16:52)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İkinci sırada seve seve yer alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de üç numarayı seçeyim bari
So far so good..
Yorumları: 870
Konuları: 20
(17/10/2019, Saat: 17:09)donniebrasco Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok mantıklı. Kalıp maliyeti yüksek olacaktır o nedenle ölçü olarak üretimi yüksek olacaktır sadece kaplama bize özel olsa yeter.
Zaten ciddi miktarda para döküyoruz bu işe. Mesele ne kadara mal olacağı. Koleksiyoncu değilim ama en değerli tıraş malzemem bu olurdu herhalde.
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
@sfenks komşum bu Jaguar etkinliğini 1450KM uzaklıktan yürütmeye çalıştım. Mesafeler engel değil.
Şaka bir yana tabi ki de zorla veya emrivaki olacak işler değil bunlar. Benim ki şaka.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 236
(17/10/2019, Saat: 17:26)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten ciddi miktarda para döküyoruz bu işe. Mesele ne kadara mal olacağı. Koleksiyoncu değilim ama en değerli tıraş malzemem bu olurdu herhalde.
Çapaksız, jileti taşırmayan, sap uzunluğu daha ergonomik, kaplaması daha kaliteli bir alet yapsalar sadece biz değil Avrupalı geleneksel tıraş severler de bayılır bence. Ayrıca krom dışında kaplamalar da olabilir bence. Mesela rustik bir kaplama tüm metalcilerin yapabildiği ama çok şık birşey. Ben kulpcuda çalışırken alüminyum kulpları inox kaplama yapardık tam kimyasal bileşenleri bilmesem de çok şık görünürdü. Forumun metal eşya veya makineci komşuları konuya bir el atabilir belki.