Yorumları: 1,163
Konuları: 15
Zarar vereceğini düşünmüyorum. Sizinde belirttiğiniz gibi donanım parçaları temizliğinde vs. kullanılan bir ürün. Ancak kokusu bildiğim kadarı ile ağır. İyi yıkamak lazım.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 489
Konuları: 4
Kullanmakta olduğum bir kaç tıraş aletini bulaşık makinasında yıkadım. Sabun lekeleri falan gayet iyi temizlendi.
Yorumları: 393
Konuları: 0
(18/10/2019, Saat: 15:33)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanmakta olduğum bir kaç tıraş aletini bulaşık makinasında yıkadım. Sabun lekeleri falan gayet iyi temizlendi.
+1
Yorumları: 194
Konuları: 1
jileti çıkarıp atıp makineyi durulayıp, kurutup rutubetsiz bir ortama koyarım.ayda bir tüm makineleri stermedendo ile temzilerim. hepsi parlar ve tertemiz olur .
The Riddle of Steel
Yorumları: 194
Konuları: 1
(18/10/2019, Saat: 15:33)AbuzTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanmakta olduğum bir kaç tıraş aletini bulaşık makinasında yıkadım. Sabun lekeleri falan gayet iyi temizlendi.
Zarar görmediyse şanslısınız. bence aletlerin ömrünü kısaltır bu uygulama
The Riddle of Steel
Yorumları: 1,051
Konuları: 2
Ben de ilk kez Sterimedendo'yu kullandım. Kılavuzda belirttiği şekliyle 15 dk beklettim tüm parçaları açık ve demonte vaziyette. Sonuç mis gibi, pırıl pırıl.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 619
Konuları: 8
@DenizKSK komşum görüntü şahane
Yorumları: 1,292
(26/12/2019, Saat: 22:55)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben de ilk kez Sterimedendo'yu kullandım. Kılavuzda belirttiği şekliyle 15 dk beklettim tüm parçaları açık ve demonte vaziyette. Sonuç mis gibi, pırıl pırıl.
Komşum gerçekten mis gibi olmuş şıkır şıkır parlıyor. Fırçalar içinde kullanılabiliyordu eğer temizlerseniz ayrıca bilgilendirme yaparmısınız lütfen. Bir zararı yok denmişti fırçalar içinde. Bu kadar etkili bir temizlik yapabiliyorsa elde etmek lazım doğrusu.
Yorumları: 1,051
Sağolun komşular, ürün direkt medikal ürün dezenfektanı olduğu için optimum düzeyde efektif iş çıkarıyor. Bir de Omega domuzcuğum var onu deneyeceğim bu akşamda. Sonucu yazarım.
"A Samurai always wears two swords."
Yorumları: 320
Konuları: 6
Bende uygulama yaptım. Yoğun bir koku bıraktı fırçada, umarım zamanla sabun kokuları bu kokuyu bastırır.