Yorumları: 18
Konuları: 2
Mühle yeni bir model çıkarmış R94, şahane olmamış mı? Bilen var mı acaba, tamamı Çelik mi oluyor şimdi bu alet, yoksa gümüş renginde kaplama mı sap kısmı? Ağırlığında bi değişme yok, hala 80 gram. Ağırlığına bakarsak, sap kısmı gümüş rengi kaplama, tamamen Çelik olsa bu ağırlığı geçmezmiydi sizce?
https://www.upravse.cz/storage/02/6ad422...ojek_1.jpg
Yorumları: 217
Konuları: 3
Yorumları: 286
(08/01/2020, Saat: 16:16)cenkcenk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mühleye gelmiş.
https://muehle-shaving.com.tr/products/m...inesi-r-94
çok güzel alet..alasım geldi :-)
Yorumları: 696
Konuları: 7
Alet güzel görünüyor yorumları beklemek lazım. EJ 3one6 ile benzer fiyatlarda. Forumda bazen bazı üstadlara kızıyorum o kadar alet ellerine geçiyor bir iki karşılaştırma veya incelemeyi bize çok görüyorlar. Forumumuz Bilgi hazinesi fakat 3one6 hakkında bile 3-5 satır net olmayan bilgiler var. Belli başlı çok bilinen ürünlerde sayfalarca bulmak mümkün alırken insan korkmuyor çünkü satış kabiliyeti de var. Yüksek fiyatlı ürünlerde ise satış kabiliyeti dusuk. Ayrıca bu tarz ürünlerin çoğu ülkemizdeki satıcılara ya ara ara geliyor ya da tek alternatifi yurt dışı. Kısacası bu tarz aletler hakkında bilgi paylaşımının artması çok faydalı olacaktır.
Yorumları: 147
(08/01/2020, Saat: 17:05)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alet güzel görünüyor yorumları beklemek lazım. EJ 3one6 ile benzer fiyatlarda. Forumda bazen bazı üstadlara kızıyorum o kadar alet ellerine geçiyor bir iki karşılaştırma veya incelemeyi bize çok görüyorlar. Forumumuz Bilgi hazinesi fakat 3one6 hakkında bile 3-5 satır net olmayan bilgiler var. Belli başlı çok bilinen ürünlerde sayfalarca bulmak mümkün alırken insan korkmuyor çünkü satış kabiliyeti de var. Yüksek fiyatlı ürünlerde ise satış kabiliyeti dusuk. Ayrıca bu tarz ürünlerin çoğu ülkemizdeki satıcılara ya ara ara geliyor ya da tek alternatifi yurt dışı. Kısacası bu tarz aletler hakkında bilgi paylaşımının artması çok faydalı olacaktır.
+1
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
...
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
Bilmeyenler olabilir Forumun adetidir yeni bir makinayı , sabunu , As vs vs vs ilk kim görüp bilği verdiyse alıp foruma incelemesini tanıtımını yapar . Ayrıca kimse de olmayan bir ürünü ısrarla dile getiriyorsa o kişi o ürünü alıp gene foruma incelemesini yapar
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
11/01/2020, Saat: 23:59
(Son Düzenleme: 12/01/2020, Saat: 00:16, Düzenleyen: 3RD1.
Sebep: ekleme
)
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
Yorumları: 143
12/01/2020, Saat: 01:00
(Son Düzenleme: 13/01/2020, Saat: 21:36, Düzenleyen: onurcakmak.
Sebep: Uzun Alıntı
)
Komşum merak edilen bir aletti, güzel bir inceleme yapmışsınız. Keyifle kullanmanızı dilerim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Alanlara hayırlı olsun umarım sağlıklı günlerde kullanırlar. Ama ben şimdi ne diyeyim mühleye bilemiyorum. İlk versiyon çıktı bi çok hatadan bahsediliyordu. E 2.versiyon çıkardılar bişeyleri düzelttik dediler. V3 çıktı artık daha çıkmaz dedim 700 liraya aldım. Şimdi v4 çıkmış hem cnc hem daha ucuz. Markaya güvenip erken alanlar enayi mi sayın mühle ?
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
600 700 liraya sattığın ürünü sıfır argeyle direk üretiyosun. Sonra para ödeyerek mal alan insanlardan aldığın dönüşlerle sürekli aleti rötüşle babam rötüşle. Şu fiyatta satılan aletin direk kusursuz çıkması lazım. Hadi bilemedin bir iki feedback aldın v2 çıkarırsın biter. V4 nedir el insaf yahu. Kendimi gerçekten sistemin dişlisi gibi hissettirdi mühle. Kutuya öyle "bu kutuda kültür var" diye sticker yapıştırmayla olmuyomuş bu işler demek ki. Daha kaç versiyon çıkacak 50yi bulacak gibi 10 yıl içinde bu hızla.