Yorumları: 6,129
Konuları: 46
26/01/2020, Saat: 16:52
(Son Düzenleme: 26/01/2020, Saat: 16:54, Düzenleyen: dikdik_s.)
Biliyosunuz abartma işinin gırgırını seviyorum, o yuzden bu konuya da muzip bir dokunusumuz olsun istedim.
Birde dun
@Aersin Alper kardesim icinden gelmis, bana kucuk bir hediye gonderdi. Boyle travel size boyutlarında minicik cok tatlı bir fırca. Hazır paketten cıkardım elimde sevincle bakarken, aklıma bu kucuk ve yumusacık fırca bile istenirse neler yapar diye yeni baslayanlara bir örnek yaparmıyız dusuncesi gecti.
Fırca sert olacak, sentetik olmuyor vs. gibi dusunceleriniz olmasın arkadaslar. Fırca işi kolaylaştıran bir arac. Kopugu asıl yapacak sizlersiniz. Yumusak bir su ve guzel bir sabun onemli faktor. Gerisi hepsi sizde. Kopugun boyle kalın olması icinde bir takıntınız olmasın, ince bir kopukte olabilir, yeter ki tırasınızı zevkli konforlu gecirsin.
Saygılar Sevgiler dostlar.
Tişikkirlir Sipirmin.
Yorumları: 619
Konuları: 8
Yorumları: 557
Konuları: 5
(26/01/2020, Saat: 16:52)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biliyosunuz abartma işinin gırgırını seviyorum, o yuzden bu konuya da muzip bir dokunusumuz olsun istedim.
Birde dun @Aersin Alper kardesim icinden gelmis, bana kucuk bir hediye gonderdi. Boyle travel size boyutlarında minicik cok tatlı bir fırca. Hazır paketten cıkardım elimde sevincle bakarken, aklıma bu kucuk ve yumusacık fırca bile istenirse neler yapar diye yeni baslayanlara bir örnek yaparmıyız dusuncesi gecti.
Fırca sert olacak, sentetik olmuyor vs. gibi dusunceleriniz olmasın arkadaslar. Fırca işi kolaylaştıran bir arac. Kopugu asıl yapacak sizlersiniz. Yumusak bir su ve guzel bir sabun onemli faktor. Gerisi hepsi sizde. Kopugun boyle kalın olması icinde bir takıntınız olmasın, ince bir kopukte olabilir, yeter ki tırasınızı zevkli konforlu gecirsin.
Saygılar Sevgiler dostlar.
Huzurlu günlerde kullanmanız dileğiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 980
Konuları: 23
Alpha arctic fox
Stirling
Timeless kase
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 74
Konuları: 1
(26/01/2020, Saat: 16:21)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gençler çokta abartmayın.
Bu kareyi gorene kadar kendimi yogun kopukle tras ediyorum diye dusunuyordum
Yorumları: 90
Arko ve 22 mm BlackBadger fırça ile
Ölmemek elimizde değil ki bizim,
İyi yaşamamak beni tek korkutan.
Yorumları: 752
Konuları: 29
Efrasyab kahveli sabunu sentetik razorock ile köpürttüm , köpük kalitesi tıraş keyfi oldukça üst seviyede.
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
Yorumları: 497
Razorock Mudder Focker, ikinci perde için tasta kalan köpüğü toparladık..
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 497
Razorock zi'peppino
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"
Yorumları: 48
Gargamel kötü biri olsaydı şirinleri göremezdi...