29/02/2020, Saat: 17:51
Merhabalar
Pakistan üretimi bu jiletle tecrübelerim yeni , beni şaşırttı , kullanan başka komşular var mı nedir görüşleri diye bakındım forumda ama herhangi bir yoruma rastlamadım.
Normalde pek jilet seçmem her jilete uyarım onlarda bana
Ama son dönemde elim hep Hindistan Pakistan ve Mısır ürünlerine gidiyor .
Treet in durasharp ve platinium ü daha önce kullanmıştım, koleksiyonumda olmadığından durasharp ile beraber bu Carbon ü da aldım impa dan , 10 lu paket 10 tl .
1 haftalık sakala gc.84 ile giriştim ve gayet keskin ve konforlu bir tıraş verdi
Aristocrat ve gilette new ile günlük tıraşlarda yine başarılıydı .
Daha önce kullandığım treet lerden biraz daha iyi . Keskinlik ortanın biraz üstü ama konfor ve akıcılıkta oldukça başarılı buldum .
Tahrişe meyilli ciltlere iyi gelecegini düşünüyorum , denenmesinde bence fayda var hazır impa stoklarında var iken
Tüm dostlara selam ve keyifli tıraşlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pakistan üretimi bu jiletle tecrübelerim yeni , beni şaşırttı , kullanan başka komşular var mı nedir görüşleri diye bakındım forumda ama herhangi bir yoruma rastlamadım.
Normalde pek jilet seçmem her jilete uyarım onlarda bana
Ama son dönemde elim hep Hindistan Pakistan ve Mısır ürünlerine gidiyor .
Treet in durasharp ve platinium ü daha önce kullanmıştım, koleksiyonumda olmadığından durasharp ile beraber bu Carbon ü da aldım impa dan , 10 lu paket 10 tl .
1 haftalık sakala gc.84 ile giriştim ve gayet keskin ve konforlu bir tıraş verdi
Aristocrat ve gilette new ile günlük tıraşlarda yine başarılıydı .
Daha önce kullandığım treet lerden biraz daha iyi . Keskinlik ortanın biraz üstü ama konfor ve akıcılıkta oldukça başarılı buldum .
Tahrişe meyilli ciltlere iyi gelecegini düşünüyorum , denenmesinde bence fayda var hazır impa stoklarında var iken
Tüm dostlara selam ve keyifli tıraşlar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp