Beyler tesbih show olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler tesbihlerin hepsi birbirinden şık birbirinden güzel...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tespihi
|
Beyler tesbih show olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler tesbihlerin hepsi birbirinden şık birbirinden güzel...
14/03/2020, Saat: 02:03
@tarkaner harika konu ve tesbih paylaşımı için teşekkür ederim .
@aobetin Önder komşum her daimim keyifle çekin tesbihi fırça saplarında tortoeshell dedikleri gibi müthiş tasarımı var . @yunusso Levent baba o ne güzel tutuş . @ErkanY. Komşum zevkli seçimler güzel anılarınıza eşlik etsin . @hlkkzn muhteşem muhteşem alkışlıyorum torunlarınıza kadar güzel anılar biriktirsin . @Samet o tesbih izmire gelecek subi ile dönersin keyifle güzel anılarına eşlik etsin yeğenlerde sevsin tesbihi . Bendeniz ilk paylaşımını benim için manevi değeri çok anlamı ve değerli olan bir tesbihi anlatarak yapacağım . Tesbih 1965 yılında hacıdan ( hacı Fahri amca ) gelen büyüğümüzün tesbihi Babama vermesi sonrasında çok sevdiğim Rahmetli Erdoğan amcama vermesi akabinde köy kahvesinde otururken amcamın kuzenlerimin yanında bana vermesi kuzenlerimin büyük bir şaşkınlık içinde kalmaları o gündür bütündür benim en kıymetli tesbihimdir çünkü her elime aldığımda rahmetli amcamı anımsıyorum ve onu özelemle anıyorum . Tesbih bir plastiktir çekilmekten iç kısmında karbon izi gibi izler oluşmuştur .
14/03/2020, Saat: 02:21
(Son Düzenleme: 14/03/2020, Saat: 16:28, Düzenleyen: onurcakmak.)
(14/03/2020, Saat: 02:03)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @tarkaner harika konu ve tesbih paylaşımı için teşekkür ederim .Anısı büyük bir tespih. Torunlarınıza geçsin inşallah. Şak şak tabir ettiğimiz 17 li sanırım, ama küçük kibar habbeli. O yıllarda plastik bile çok kıymetli imiş. Hele hacdan gelmesi, silsile değiştirmesi, Allah cümle geçmişimize gani gani rahmet eylesin. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14/03/2020, Saat: 02:25
(14/03/2020, Saat: 02:21)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anısı büyük bir tespih. Torunlarınıza geçsin inşallah. Şak şak tabir ettiğimiz 17 li sanırım, ama küçük kibar habbeli. O yıllarda plastik bile çok kıymetli imiş. Hele hacdan gelmesi, silsile değiştirmesi, Allah cümle geçmişimize gani gani rahmet eylesin. Amin amin dostum Allah razı olsun .
@Nani Kuş gelir inşallah dede. Hatırası olan bir tesbihim olsun isterdim bende. Kısmetli adamsın vesselam, hep güzel anıları canlandırsın zihninde. Bunlarada biz anı katacaz artık...
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14/03/2020, Saat: 08:16
Günaydın komşularım,
Bugün de işlemeli bir Oltu. Favorilerimden.. SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14/03/2020, Saat: 10:32
Günaydın komşular
Emmi şıkıdısı Yeride hep Bilek
14/03/2020, Saat: 12:57
14/03/2020, Saat: 20:48
(Son Düzenleme: 15/03/2020, Saat: 04:28, Düzenleyen: onurcakmak.)
Çorbada bizim de tuzumuz olsun.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle, Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Günün Şiiri | yamtar | 8 | 8,949 |
18/05/2015, Saat: 04:05 Son Yorum: ozgun41 |
|
GÜNÜN FIKRASI | martin | 3 | 4,816 |
07/04/2015, Saat: 20:35 Son Yorum: Bruce |
|
Günün kaç saatini internet/bilgisayar karşısında geçiriyorsunuz? | Lord Sparhawk | 15 | 20,547 |
14/08/2012, Saat: 19:20 Son Yorum: linguist |