10/04/2020, Saat: 12:12
(10/04/2020, Saat: 12:02)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese selam, @apple34 , bağlantısını paylaştığım Edition modeline de bir bakın isterseniz; eşimin saçımı kesmek için Arzum Stilo ile verdiği epik mücadeleden sonra dün gümüş renginin siparişini geçtim, bugün tükenmiş...Beyazı var hala, fiyatı da fena değil. 7 TL kargo ücreti alıyorlar.
https://www.watsons.com.tr/p/clipper-whi...1400-40546
İlginize teşekkürler. Sadece okuduklarımdan anladığım kadarıyla yazdığımı unutmayarak özür diliyorum. Bu ürünü gördüm ve aklımda oluşan tek soru işareti ise 3000-6000 devirlerinin yazmadığıydı. Saçlarım ekseriyetle normal hayatta da, çalışma hayatında da küçüklüğümden beridir hep kendimi kısa saçlı bilmem oldu. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
(10/04/2020, Saat: 11:50)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle büyük geçmiş olsun, hastalığı atlatmışsınız. Açıkcası ben burada üzüldüm yaşadıklarınıza, insan gerçekten hayret ediyor satıcıların bu tarz "garip" dönüşlerine ve ne diyeceğini bilemiyor
Fırsatçılar her yerde maalesef, hayatın her alanında
Ben şahsen bu makineyi seçerken artık bir daha berber'e gitmemek üzere bir kurgu yapmıştım, ki bu kararımda da eminim artık. Zaten saçım az ve zayıf
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me..