Yorumları: 1,479
Konuları: 43
Merhaba,
Bayram tıraşını hep birlikte oluyoruz. Arife günü (23 Mayıs 2020, Cumartesi) sabahı saat 11.00'de ZOOM üzerinde buluşacağız, sohbet edeceğiz ve bayram tıraş keyfini birlikte yaşayacağız. 40 dakikalık etkinlik sanırım hepimiz için yetecektir. Benim Bayram Tıraş'ında kullanacağım ekipman fotoda, ben bayramları geleneksel ve nostaljik bulduğum için Aristokrat tercih ettim, yazlık ürünleri seçtim, siz de kullanacağınız ekipmanı gönderin ve katılın.
Bu keyifli anların kaydını da yaparak Delikanlı Tıraş youtube kanalında paylaşacağız.
Katılabilmek için çok popüler olan zoom uygulamasını cep/tablet/pc vs önceden kurmanız gerekiyor.
Ankara ekibi orada olacak, zoom'da görüşmek üzere
Şimdiden Bayramınız Kutlu Olsun !
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/9821278150?pwd...lMNHJkdz09
Meeting ID: 982 127 8150
Password: 123123
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 96
Konuları: 4
Zoom en fazla aynı anda 100 kişiye izin veriyor katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur
Kimse kalmasın dışarda
Yorumları: 623
Konuları: 7
Selman Bey, bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Yine güzel bir etkinlik duzenliyorsunuz, bayram tirasina sizlerle aşağıdaki takım ile katılacağım.
Bütün komsularimin bayramını şimdiden kutluyorum.
Sağlıklı günler dilerim.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Smile a little be
Yorumları: 32
Konuları: 1
Yarın için sabırsızlanıyorum.
Yorumları: 69
Konuları: 2
(22/05/2020, Saat: 18:23)a.mustafa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yarın için sabırsızlanıyorum.
Etkinliğe katılamayacağım ama ben de izlemek için sabırsızlanıyorum
Yorumları: 423
22/05/2020, Saat: 20:59
(Son Düzenleme: 22/05/2020, Saat: 22:19, Düzenleyen: onurcakmak.)
(21/05/2020, Saat: 21:48)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Bayram tıraşını hep birlikte oluyoruz. Arife günü (23 Mayıs 2020, Cumartesi) sabahı saat 11.00'de ZOOM üzerinde buluşacağız, sohbet edeceğiz ve bayram tıraş keyfini birlikte yaşayacağız. 40 dakikalık etkinlik sanırım hepimiz için yetecektir. Benim Bayram Tıraş'ında kullanacağım ekipman fotoda, ben bayramları geleneksel ve nostaljik bulduğum için Aristokrat tercih ettim, yazlık ürünleri seçtim, siz de kullanacağınız ekipmanı gönderin ve katılın. Bu keyifli anların kaydını da yaparak Delikanlı Tıraş youtube kanalında paylaşacağız.
Katılabilmek için çok popüler olan zoom uygulamasını cep/tablet/pc vs önceden kurmanız gerekiyor.
Ankara ekibi orada olacak, zoom'da görüşmek üzere Şimdiden Bayramınız Kutlu Olsun !
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/9821278150?pwd...lMNHJkdz09
Meeting ID: 982 127 8150
Password: 123123
Değerli Komşum.
Senin videoların tamamını izledim. Her izlediğimde de bu adam nasıl tişörtle traş oluyor diye düşünüyorum
Sayfada ki kardeşlerin Göbüslu amcalar
olarak adlandırdığı grubun üyesi olarak üstsüz katılmak ayıp olacağı icin katılamayacağım. Ama izlemekten çok keyif alacağım. Traş olanlara yer bırakmak kaydıyla yer kalırsa izlemek adına orada olmaktan keyif alırım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 1,479
Konuları: 43
İh-tirastan sual olunmaz.
Yorumları: 100
Konuları: 0
@GecayS komşum ben de tişörtle tıraş olamıyorum
Sırılsıklam oluyor
Ben de etkinliği keyifle izleyeceğim zira tıraşı bayram sabahına bırakacağım.
Saygılar.
Yorumları: 423
@muhibbi yalnız olmadığıma sevindim.
@delikanlitiras Bi videonda da tişörtle nasıl traş olunur diye yeni bir konu çıkar mi buradan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 587
Konuları: 12
İateyen herkes gelsin hocam maksat muhabbet sohbet