Yorumları: 423
Konuları: 2
(31/05/2020, Saat: 22:56)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GecayS abi sihhatler olsun abi ne tesekkuru, asil sen sag ol abi cuma supriz gibi geldi kutu.
KArşılıklı komşum ÇArşamba bana cuma sana sürpriz oldu.@ismetlaltan
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
La Toja
Semogue 830
Gillette Rocket Parat
Asco Super Stainless
A La Rose ASB
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(31/05/2020, Saat: 22:59)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KArşılıklı komşum ÇArşamba bana cuma sana sürpriz oldu.@ismetlaltan
abi senin yaptiginin yaninda esamesi olmaz carsambanin, hem cuma daha hayirlidir
, kac kisiye yaradi abi senin yaptigin.
bu forum sayesinde cok guze insanlarla tanistim, bi tanesi de sensin abi saygilarimla abim.
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
Nacet furyası baş gösterince ben de bayadır kullanmadığım jilete bir şans vereyim dedim. Tüm komşulara sıhhatler olsun.
Yorumları: 596
Konuları: 1
@GecayS abi benim tecrübelerime göre r41 ustura başlığı misali, nacet benim de sevdiğim ama keskin ve çok yakın tıraş alabildiğim bir jilet, cella ise tıraşlarımda yeterli koruyuculuğu ve yastıklamayı alamadığım ve elimdeki kalanını karışımlara katarak kullandığım bir sabun. kendime göre değerlendirmem böyle abi
tabi ki ciltten cilde sakaldan sakala fark var burası ayrı ancak bu tıraşın çok güzel geçtiyse abi sen usta şöforsun demektir yada cildin dayanıklı
güzel tıraşlar seni bekliyor...
@Soner komşum sıhhatler olsun , keyifli tıraşlar
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(31/05/2020, Saat: 23:53)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GecayS abi benim tecrübelerime göre r41 ustura başlığı misali, nacet benim de sevdiğim ama keskin ve çok yakın tıraş alabildiğim bir jilet, cella ise tıraşlarımda yeterli koruyuculuğu ve yastıklamayı alamadığım ve elimdeki kalanını karışımlara katarak kullandığım bir sabun. kendime göre değerlendirmem böyle abi tabi ki ciltten cilde sakaldan sakala fark var burası ayrı ancak bu tıraşın çok güzel geçtiyse abi sen usta şöforsun demektir yada cildin dayanıklıgüzel tıraşlar seni bekliyor...
@Soner komşum sıhhatler olsun , keyifli tıraşlar
ben cilginlik yapip kiloluk almistim, denemk isteyen beni bulsun numune yollarim, UCRETSIZ, yaninda karisik cilet, cignenmemis falim sakizi, ama sohbet muhabbetle bedeli odenmek kaydiyla.
http://www.geltir.com/showthread.php?tid...#pid268965
@00serkan4300 deneyimimi burada paylaşmaya çalıştım.
UStura benzetmesi çok doğru bir benzetme olmuş.
Sağlam bir eğitim alırsam kesin usturacılar kervanına gireceğim kaçınılmaz.
Hedefim biraz ustura zaten
Yorumların için teşekkürler
(31/05/2020, Saat: 23:55)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben cilginlik yapip kiloluk almistim, denemk isteyen beni bulsun numune yollarim, UCRETSIZ, yaninda karisik cilet, cignenmemis falim sakizi, ama sohbet muhabbetle bedeli odenmek kaydiyla.
Aman
@ismetaltan kardeşim ne yapıyorsun sen ?
Öyle bedava numune filan ? sakızlı yaldızlı neyse halim çıksın falımlı
Yegane ! sabun üreticilerimiz var !
Çatır çatır fırçalıyorlar insanı.Moderatörün kibarlığına (yapacaklarını yapmamasına ) bile saygı duymadan.
İpe gererler hepimizi.
@00serkan4300 etiket olmadı üst mesaja edit yok malum tekrar deneme
Yorumları: 596
Konuları: 1
(31/05/2020, Saat: 23:58)GecayS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: http://www.geltir.com/showthread.php?tid...#pid268965
@00serkan4300 deneyimimi burada paylaşmaya çalıştım.
UStura benzetmesi çok doğru bir benzetme olmuş.
Sağlam bir eğitim alırsam kesin usturacılar kervanına gireceğim kaçınılmaz.
Hedefim biraz ustura zaten
Yorumların için teşekkürler
teşekkür ederim, keyifli tıraşların daim olsun abi