Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Teşekkür ederim Serkan komşum, sanada keyifli tıraşlar dilerim.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
@GecayS abi bi suru kurulacak cumle var da ne desem nasil anlatmaya calissam bilemedim.
icimden tatsiz cumleler kurmak geldiginde "no comment" diyorum genelde abi.
postu kirletmemek adina susuyorum.
tum forum uyelerine keyifli tiraslar, sihhatler olsun.
Yorumları: 74
Konuları: 1
1 Haziran itibari ile yaz kombinasyonuna gecis yaptim. Yaz boyunca hedefim en az rotasyon ile bu sabunu ve losyonu kullanmak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 2,600
Konuları: 14
(01/06/2020, Saat: 12:12)Gkarinca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
1 Haziran itibari ile yaz kombinasyonuna gecis yaptim. Yaz boyunca hedefim en az rotasyon ile bu sabunu ve losyonu kullanmak
Sıhhatler olsun komşum .
Her zaman söylerim sık sık hele günlük değişime gitmeyin diye tüm ürünleri sabit tutarak en azından 1 haftalık periyotlar halinde rotasyona gidilmesini tavsiye ediyorum .
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(01/06/2020, Saat: 14:15)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum .
Her zaman söylerim sık sık hele günlük değişime gitmeyin diye tüm ürünleri sabit tutarak en azından 1 haftalık periyotlar halinde rotasyona gidilmesini tavsiye ediyorum .
@Nani Kus abi, kulagima kupe oldu bu haftalik degisim konusu.
keyifli tiraslar, sihhatler olsun
@Gkarinca sabunundan memnunum, losyon yorumun nedir hocam.
Yorumları: 814
Tüm dostlara sihhatler olsun..Selamlar
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 116
Konuları: 6
(01/06/2020, Saat: 17:23)neoromancer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Tüm dostlara sihhatler olsun..Selamlar
Sıhhatler olsun komşum. Usturanın markası nedir acaba ? Yel değirmeni beni kalbimden vurdu...
Yorumları: 814
Sıhhatler olsun komşum. Usturanın markası nedir acaba ? Yel değirmeni beni kalbimden vurdu...
[/quote]
Eywallah Sağolasın komşum...Marka SOLINGEN KRONENBERG yazıyor; Vıntage çeliklerden 4-5 sene önce ebay den düşürmüştüm ...Eski çeliklerin Tıraşı daha keyifli geliyor bana ..Epeyce bir Restorasyon dan geçtikten sonra çok temiz bir bıçak oldu ..severek kullandığım bıçaklardan...Sancho Panzha ya Selamlar
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
Yorumları: 194
Sıhhatler olsun
The Riddle of Steel
Yorumları: 74
(01/06/2020, Saat: 14:15)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum .
@Nani Kuş Devrim abi teşekkür ederim. Sabun, krem, losyon ne varsa dolabım ucra bir köşesine kaldırdım elim gidip gidip durmasın diye. Şuan rafta sadece Proraso, Arko ve MDC Agrumes kaldı.