Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(01/06/2020, Saat: 15:32)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kokusu benim de çok hoşuma gider ama yastığın altına koyup yatmak istemedim henüz bu böcek arkadaş niye sabunumu mesken tuttu ki:?
keske proraso koysaydi miss gibi sandal komardi kiyafetler ama ne yazikki bildigin kalip beyaz sabun du be hocam. ?
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Yorumları: 870
Konuları: 20
Fotoğraftan anlayamadım ama böcekler ölü ise içine bir yerlerden dökülmüş ve ölmüş olabilir. Yok, canlı ise sabunun içinde çoğalması gerçekten tuhaf.
(01/06/2020, Saat: 20:43)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım kafa aşağı ama altından hava alabilecek şekilde kurutursanız daha iyi olur.
Bi de o şekilde deneyeyim üstadım ama bu 3. Kutu sabun elimdeki. Bir tek bunda böyle birşey oldu. Diğer kutulu sabunları da aynı şekilde kurutuyordum
(02/06/2020, Saat: 00:32)sfenks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoğraftan anlayamadım ama böcekler ölü ise içine bir yerlerden dökülmüş ve ölmüş olabilir. Yok, canlı ise sabunun içinde çoğalması gerçekten tuhaf.
Canlı üstad. İPhone kamerası o kadar netleyebildi makro
Yorumları: 448
Konuları: 3
Çok ilginç araştırdım ama pekte kayda değer bişey bulamadım.Aman mustafa abi görülmemiş bi durum yeni tip bir virüs falan çıkmadan imha et hemen kaldıracak durumda değiliz.
Tanıdığım bir kaç kişiye sordum bakalım abi eğer dönerlerse sebebi neyden kaynaklanıyormuş hep birlikte öğreniriz.
(01/06/2020, Saat: 21:24)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: keske proraso koysaydi miss gibi sandal komardi kiyafetler ama ne yazikki bildigin kalip beyaz sabun du be hocam. ?
ben naftalin kokusunu çok severim. Sandalı 30 a yakın keşfettik
(02/06/2020, Saat: 00:37)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok ilginç araştırdım ama pekte kayda değer bişey bulamadım.Aman mustafa abi görülmemiş bi durum yeni tip bir virüs falan çıkmadan imha et hemen kaldıracak durumda değiliz.
Tanıdığım bir kaç kişiye sordum bakalım abi eğer dönerlerse sebebi neyden kaynaklanıyormuş hep birlikte öğreniriz.
Teşekkür ederim kardeşim
1 cm aşağısı temiz bakalım ne olacak.
Yorumları: 448
Konuları: 3
(02/06/2020, Saat: 00:39)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim kardeşim 1 cm aşağısı temiz bakalım ne olacak.
mustafa abi şimdi aktarıyorum hemen.
Abi sabunlara renk vermek için sağlığa zararlı olmayan boyar madde kullanıyorlarmış(sabunun beyaz olduğunu söyledim o da farketmez kullanılıyor dedi.Bendeki de soru beyaz renk değil sanki)kokuları yavan kalmasın diye ve kayganlığı elde etmek için içinde ki yağında önemi varmış fakat bunun olabilmesi için uzunca bir süre sabunun nemli bir ortamda bulunma sonucu oluşabileceğini söyledi.
kendisi ev arkadaşımdı,kimya mühendisi.öyle genel sıradan bir yorummuş gibi geldi bana pekte tatmin edici gibi değil sanırsam
24 saatte bu kadar badire atlatacak gibi durmuyor sabun kardeşim ama teşekkür ederim