Yorumları: 6
Konuları: 2
arkadaşlar böyle bir set almayı düşünüyorum hem kaliteli gibi gözüküyor hemde fiyat performansı iyi
http://www.ebay.com/itm/LIJUN-SHAVING-20...33724e1d2f
Yorumları: 146
Konuları: 5
bu lijun un fircasini almistim bir ara. silvertip diye. beton gibi bir sey cikti. pek silvertipe benzetemedim. belki hayvan kesilirken kendini kastiysa killari sert olmus olabilir
. Ben de babama verdim fircayi, o cok iyi firca oldugunu iddia ediyor ama bence yaramazdi. normalde sadece rooney 1/1 kullandim, fircadan cok anlamam ama yinede...
Yorumları: 414
Konuları: 11
kartuşluymuş yalnız bu. Hem hangi kartuş tipi onuda anlayamadım sensor exel falan galiba
Katılma tarihi: 2011
(10/09/2012, Saat: 13:34)superbadger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu lijun un fircasini almistim bir ara. silvertip diye. beton gibi bir sey cikti. pek silvertipe benzetemedim. belki hayvan kesilirken kendini kastiysa killari sert olmus olabilir . Ben de babama verdim fircayi, o cok iyi firca oldugunu iddia ediyor ama bence yaramazdi. normalde sadece rooney 1/1 kullandim, fircadan cok anlamam ama yinede...
uzak dur diyorsun yani hocam
(10/09/2012, Saat: 13:40)Fallschirmjäger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kartuşluymuş yalnız bu. Hem hangi kartuş tipi onuda anlayamadım sensor exel falan galiba
muhtemelen hocam
Yorumları: 146
Konuları: 5
Lijunu sevenlerde var. Ben tekrar almam ama bazi insanlarin olumlu seyler yazdigini gordum.
(10/09/2012, Saat: 22:10)gencfb190742 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (10/09/2012, Saat: 13:34)superbadger Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu lijun un fircasini almistim bir ara. silvertip diye. beton gibi bir sey cikti. pek silvertipe benzetemedim. belki hayvan kesilirken kendini kastiysa killari sert olmus olabilir . Ben de babama verdim fircayi, o cok iyi firca oldugunu iddia ediyor ama bence yaramazdi. normalde sadece rooney 1/1 kullandim, fircadan cok anlamam ama yinede...
uzak dur diyorsun yani hocam