Yorumları: 2
Konuları: 0
İlk defa kullanacağım cella tıraş sabunum bugün geldi. Kapağını açtım çok güzel bir kokusu var ama kapağın altında bir folyo vb. kasenin ağzını kapatan bir jelatin olmadığını fark ettim içime bir şüphe girdi tabi. Normali bu mu yoksa kasenin ağzında koruyucu ilk defa senin açtığını bildiğin bir paketleme oluyor mu ?
Yorumları: 2
Bu arada aldığım paket bu
Yorumları: 2,422
Konuları: 5
Normali bu komşum, cella'larda kutu içinde ekstra bir jelatin olmaz.
Yorumları: 271
Konuları: 1
cella kırmızı krem ve balsamı yaz ayı için uygun mudur? sıkar mı acaba? yoksa tabac sabun mu sıcak havaya göre?
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(15/06/2020, Saat: 21:19)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cella kırmızı krem ve balsamı yaz ayı için uygun mudur? sıkar mı acaba? yoksa tabac sabun mu sıcak havaya göre?
Kişiden kişiye değişir. Bence ikisi de kışlık ürünler.
(15/06/2020, Saat: 21:45)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kişiden kişiye değişir. Bence ikisi de kışlık ürünler.
yazlık olarak proraso yeşil ve arko kullanıyorum. tavsiyen var mı başka sabun komşum? aklıma cella ve tabac gelmişti ama...tıraşta yeni sayılırım
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(15/06/2020, Saat: 21:58)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yazlık olarak proraso yeşil ve arko kullanıyorum. tavsiyen var mı başka sabun komşum? aklıma cella ve tabac gelmişti ama...tıraşta yeni sayılırım
Palmolive stick ya da krem geldi aklıma nedense, 2 de mentol kristali içine
Yorumları: 1,163
Konuları: 15
İlla Cella ailesinden olacak ise yeni yeşil organik serisi yaza uygundur.
"Öç gecikir ancak asla yaşlanmaz." 4.Murad
cella balsam almıştım 1-1,5 sene önce. şimdi de kullanmaya başlayınca kokusunun değiştiğini farkettim bi değişik kokuyor ilk kullandığım gibi değil yani. bozuldu mu acaba? kullanmamam mı gerek?
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 61
Cella sabun pek bozulmuyor hocam. Ben 1 sene hiç ellemeyip tekrar kullandığımda birşey değişmemişti. Ama balsamda durum ne olur bilemem. Daha uçucu sonuçta.