Yorumları okuyunca sabah hızlı olmayı planladığım tıraş hemen olundu. Bayramlık ayakkabıyı sabah giymeyi beklemeyen çocuklar gibiydim.
Bugüne kadar kullandığım fırçalar aşağıdakiler.
Jaguar1071
Yaqi 28
Yaqi 30 barber
Yaqi 28 en memnun olduğum fırça olduğu için 30’u aldım. Ama yine de 28 performansı 30’dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle iki fırçaya kalacak olsam her zaman biri yaqi 28 olsun derim şimdilik
Üsten bakıldığı zaman 24 razarock ,30 barber dolgunluğunda gözüküyor. Foto açısından çıkmasa da kıl yoğunluğu çok çok iyi.
Razarock 400 sudan çöküp elle sıkma yaptığım zaman iyice küçük bir hal aldı. Eyvah dedim bu nasıl köpürtecek.
Direk fırçadan kremle yüze yükleme yapmayı tercih ettim. Aldığım performans fazlasıyla iyi idi.
@tarkaner ister bastır ister bastırma ona göre performans veriyor dediği için bastırmamayı tercih ettim.
Aşağıda göreceğiniz köpük suratta olan köpük ,tas performansını denemek için sabırsızlanıyorum.
Fırçanın en beğendiğim taraflarından biri batarya gibi olan sap aralıkları nedeniyle fırçayı parmakla yönetiyor gibisiniz. Yuvarlak saplı fırçalara oranla daha az sarılıyor hissiyatı veriyor.
En üstte Fotoğraflarını gördüğünüz eski fırçalarımdan sıralama yapmam gerekirse
1. Razarock 400 24
2. Yaqi 28
3.Yaqi Barber30
4. Jaguar diyebilirim.
Malumunuz çok yeniyim.Umarım kimseyi yanıltacak ya da tatmin etmeyen yorumlar yapmamışımdır. Daha öğreneceğim jargonlar var
Başlığı cevapla yöntemi ile cevap verdiğim için etiketleme yaparak cevaplar veremeyeceğim. Alacağınız olsun. Tanışmadan sonra en uzun yazım oldu. Hem de inceleme
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi