Yorumları: 165
Konuları: 11
Ben 2-3 günde bir akşamları tıraş oluyorum. Dün akşam merkur progress tıraş aleti, crystal jilet, proraso tıraş kremi ve yaqi porsuk fırça kullanarak 3 perde (1 perde, 2.5 ayarda, 2. ve 3. perde 1.5 ayarda) şeklinde tıraşımı oldum. Bu progress ile ikinci tıraşım ve ilk tıraşım gibi gayet iyi geçti, sıfır tahriş ve pürüzsüz bir tıraş oldu. tıraştan sonra şap ve nivea losyon kullandım.
TemeT NoscE
Yorumları: 139
Konuları: 2
@sudüşleri komşum sonraki kullanımlarında da yorumlarını beklerim. Alışverişte çok düşündüğüm makinedir. Çeşit için sonraki aleyi ayarlı alacam.
Gülmesini bilmeyen dükkan açmasın
Yorumları: 165
Konuları: 11
(08/06/2020, Saat: 19:16)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @sudüşleri komşum sonraki kullanımlarında da yorumlarını beklerim. Alışverişte çok düşündüğüm makinedir. Çeşit için sonraki aleyi ayarlı alacam.
tabii komşum. elimde bulunan tüm jiletlerle deneyeyim o zaman hem jiletler ile hem de alet ile ilgili düşüncelerimi tekrar yazarım ama şimdilik şunu söyleyebilirim ki düşünüyorsanız kesinlikle değerlendirin, ben eğer ilk önce bu aleti almış olsaydım başka alet bakmazdım.
TemeT NoscE
Yorumları: 593
Konuları: 6
Yorumları: 181
Konuları: 4
Uzunca bir aradan sonra geri döndük
tüm komşularıma sıhhatler olsun
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
U A K
Yorumları: 423
Bugün de böyle olsun.
Tüm komşulara sıhhatler olsun. ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 357
Konuları: 3
Soğuk suyla tahrissiz bir tıraş.
Sakal: 1 günlük
Fırça: yaqi kırmızı mermer sentetik
Jilet: yeşil Astra
Makine:futur klonu(yintal)
Sabun: Alsancak
Kolonya : reve dor (efsane)
Alsancak sabun soğuk suyla bile iyi kopurtup kurutmuyor.Yesil Astra bu aletlede uyumlu ve konforlu.Futur klonu çatır çatır kesiyor.Kolonya geçmişin ve günümüzün efsane fransiz kolonyasi sadece yaz için biraz ağır.
Kartallar yüksekten uçar
Yorumları: 280
Sıhhatler olsun , cella bitirdi bitirdi
Hava atmak için yemek yapılmaz ama yemek yapmak havalı bir iştir
Yorumları: 402
Mühle Rocca V4 inceleme videosu geliyor..
Yorumları: 644
Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”