Yorumları: 2,579
Konuları: 14
Bu ay forumdaki 2. yılım doluyor. Nasıl geçti bu süreç bilmiyorum. Bir sürü ürün almak yanında, denemem için de bir sürü hediye geldi. Hayatımda hiç bu kadar kargo almamış ve göndermemişimdir. Öyle insanlarla tanıştım ki burada yüz yüze görüşsek zerre yabancılık durumu olmaz sanıyorum.
Son dönemde başını bolca ağrıttığım @batmanforever ,
@Soner , @ardıçkatranı ve Mehmet abiye tekrar tekrar teşekkür ettikten sonra diyorum ki;
Şimdi 2 haftalık sakallar düşünsün!
Yorumları: 309
Konuları: 4
Yorumları: 655
Konuları: 6
@FearOfATG sıhhatler olsun, fırçan çok yakışıklı
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
Cumleten sihhatler olsun.
@FearOfATG hocam, vergulde hand sabunla aran nasil.
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
Wholly Kaw-Fougere Mania ile özellikle kayganlıkta ve tıraş sonrasında en keyif aldığım tıraşlardan biriydi. Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(11/06/2020, Saat: 02:29)Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @FearOfATG sıhhatler olsun, fırçan çok yakışıklı
Yeşilçamda jön olacak bir fırça abi
(11/06/2020, Saat: 06:28)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cumleten sihhatler olsun.
@FearOfATG hocam, vergulde hand sabunla aran nasil.
İlk kez kullandım, kokusu hoş, kayganlık iyiydi, 15 günlük sakal vardı o yüzden diğer konularda çok birşey diyemem henüz abi.
Yorumları: 130
(11/06/2020, Saat: 08:20)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Wholly Kaw-Fougere Mania ile özellikle kayganlıkta ve tıraş sonrasında en keyif aldığım tıraşlardan biriydi. Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Komşum Wholly Kaw çok methedilen bir sabun forumda. Siz neler düşünüyorsunuz? nereden temin ettiniz?
Yorumları: 1,292
Konuları: 2
(11/06/2020, Saat: 11:02)Perseus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum Wholly Kaw çok methedilen bir sabun forumda. Siz neler düşünüyorsunuz? nereden temin ettiniz?
Özellikle kayganlık ve tıraş sonrası nemlendirme konularında çok başarılı buldum. Korumada gayet yeterliydi. Sentetik fırça ile kısa sürede krema kıvamına geldi ancak suyu seviyor iyi ayarlamak gerekiyor.
Kokusu hafif ama tarif edemeyeceğim bir koku yaz kış kullanılır. Ben eksi seriyi kullanmadım ancak bu yeni çıkardıkları Siero serisini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bir arkadaşım vasıtasıyla temin ettim ürünü direk sitesden sipariş geçilmedi.
Yorumları: 749
Konuları: 10
(11/06/2020, Saat: 01:17)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayatımda hiç bu kadar kargo almamış ve göndermemişimdir.
Sıhhatler olsun, daha bir de alamadıkların var
Yorumları: 130
(11/06/2020, Saat: 11:41)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özellikle kayganlık ve tıraş sonrası nemlendirme konularında çok başarılı buldum. Korumada gayet yeterliydi. Sentetik fırça ile kısa sürede krema kıvamına geldi ancak suyu seviyor iyi ayarlamak gerekiyor.
Kokusu hafif ama tarif edemeyeceğim bir koku yaz kış kullanılır. Ben eksi seriyi kullanmadım ancak bu yeni çıkardıkları Siero serisini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bir arkadaşım vasıtasıyla temin ettim ürünü direk sitesden sipariş geçilmedi.
Teşekkür ederim komşum. Sıhhatler olsun.