15/06/2020, Saat: 00:23
Herkese merhaba. 2 aylık geleneksel tıraş olma sürecimde herkes gibi her gün yeni bir şeyler keşfediyorum. Tıraş olmak ve kendi bakımımızı yapmakla ilgili bu süreç sonunda şunu anladım, kullandığımız her araç ve bu araçların ayarları çok kıymetliymiş. Belki de bu işi hastalık haline getiren bu küçük hesaplardır
Köpükle ilgili soruyu şunun için sordum. Ben köpük yapmayı 2 hafta önce anladım.Bir konu hakkında öğrendim demek değil bu dediğim.(belki de biraz geç anladım ) Normalde köpük tepecik yapmaya başladıysa olmaya yakındır ya da olmuştur.Bana yetmedi köpüğün olduğunu anlamam için. Belki ben çok irdeliyorum. Bu bakış açısı ile ilgili eleştirilerinizde kıymetli benim için.
En sonunda kendime bir sıralama çıkarttım.
1) Köpük tepe yapmaya başlasın.
2) Köpüğü fırçaya aldığımda dağılmasın
3) Kaba fırçayı daldırdığımda köpük fırçaya direniyorsa yani biraz zorluyorsa köpüğe olmuş diyorum.
Özellikle uygun köpüğü 3. maddeyle anlıyorum. Sizlerin de böyle kriterleri var mı?
Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Esenlikler dilerim herkese
Köpükle ilgili soruyu şunun için sordum. Ben köpük yapmayı 2 hafta önce anladım.Bir konu hakkında öğrendim demek değil bu dediğim.(belki de biraz geç anladım ) Normalde köpük tepecik yapmaya başladıysa olmaya yakındır ya da olmuştur.Bana yetmedi köpüğün olduğunu anlamam için. Belki ben çok irdeliyorum. Bu bakış açısı ile ilgili eleştirilerinizde kıymetli benim için.
En sonunda kendime bir sıralama çıkarttım.
1) Köpük tepe yapmaya başlasın.
2) Köpüğü fırçaya aldığımda dağılmasın
3) Kaba fırçayı daldırdığımda köpük fırçaya direniyorsa yani biraz zorluyorsa köpüğe olmuş diyorum.
Özellikle uygun köpüğü 3. maddeyle anlıyorum. Sizlerin de böyle kriterleri var mı?
Bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Esenlikler dilerim herkese