Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Cepten Google Chrome tarayıcı ile birkaç gündür girdiğimde bende aynı sorunu yaşadım. Fakat şuan düzelmiş görünüyor.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 84
Konuları: 2
@soner aynen bende de duzgun
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 271
Konuları: 1
TOBS kremlerini getirecek misiniz acaba? yakınlarda var mı bir plan? nereden temin edebilirim arkadaşlar?
ne mutlu türküm diyene !
Yorumları: 779
Konuları: 4
Saponificio Varesino çıkartması olmuş İmpa ya.
Bir de Dovo gördüm sanki...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
(31/07/2020, Saat: 00:33)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saponificio Varesino çıkartması olmuş İmpa ya.
Bir de Dovo gördüm sanki...
Buradan yuz sabununun bittigini mi anliycaz abi. Kac tane aldin hangi cesitlerden.
Yorumları: 779
(31/07/2020, Saat: 02:25)İsmetaltan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buradan yuz sabununun bittigini mi anliycaz abi. Kac tane aldin hangi cesitlerden.
Yok almadım valla..
Yorumları: 1,036
Konuları: 8
Abi sasirtiyosun beni. Demekki sabun stoku saglammis, impaya rakip olacaksin diye korkmamiza gerek kalmadi.
Mustafa bey sv ler geldiyse geriside gelmeye baslar diye dusunelim, ve bu arada speic cidden fiyatinin otesinde pergormansa sahipmis, yorumlar hakli.
Yorumları: 322
ırish spring sabun hakkında bilgisi olan var mı? Yüz için sabun tavsiyesinde bulunacak var mı?
Yorumları: 1
Konuları: 0
(31/07/2020, Saat: 03:05)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ırish spring sabun hakkında bilgisi olan var mı? Yüz için sabun tavsiyesinde bulunacak var mı?
tüm çeşitlerini deneyimleyen bir kullanıcı olarak original olanı tavsiye ederim
Yorumları: 368
Konuları: 6
Cevabı belli ama sormadan edemeyeceğim. Sabun ve kremlerde ilerleyen günlerde çeşitlilik olur mu acaba?
Hayırlı işler dilerim.
Tıraş oluyorum, o halde varım.