Yorumları: 35
Konuları: 2
20/09/2012, Saat: 11:42
(Son Düzenleme: 20/09/2012, Saat: 11:42, Düzenleyen: AttilaBleda.)
Astra'yla ilgili başka bir sıkıntım da ikinci tıraştan sonra yolmaya başlaması. Paket içeriğindeki hiçbir jileti 2 tıraştan fazla kullanamadım. Kullan atçılara selamlar...
Biraz da diğer jiletleri deneyeyim. Elimde şimdilik Wilkinson, Derby ve Rapira var. Gerçi forumdaki yorumlara bakınca onlar Astra'dan sonra tam bir felaket olacak.
---Bu arada bu 'advanced' başlıkları bir acemi olarak işgal ediyor olmam abesle iştigal gibi gelmeye başladı. Sadece acemiler bölümü olsa da oraya yazsam.. Er gazinosu gibi
---
Yorumları: 147
Konuları: 3
(20/09/2012, Saat: 11:42)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Astra'yla ilgili başka bir sıkıntım da ikinci tıraştan sonra yolmaya başlaması. Paket içeriğindeki hiçbir jileti 2 tıraştan fazla kullanamadım. Kullan atçılara selamlar...
Biraz da diğer jiletleri deneyeyim. Elimde şimdilik Wilkinson, Derby ve Rapira var. Gerçi forumdaki yorumlara bakınca onlar Astra'dan sonra tam bir felaket olacak.
---Bu arada bu 'advanced' başlıkları bir acemi olarak işgal ediyor olmam abesle iştigal gibi gelmeye başladı. Sadece acemiler bölümü olsa da oraya yazsam.. Er gazinosu gibi ---
hehehe bende aynı sıkıntıyla baş başayım, acemi olduğumuzdan mıdır nedir kimse yazdıklarımıza yorum yapmıyor
astra güzeldir, fiyatından dolayı kullan at yapmak en mantıklıklısı, Astradan sonra P.S. öneririm aynı jilet ile 7. tıraşımı daha sabah oldum
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
20/09/2012, Saat: 12:37
(Son Düzenleme: 20/09/2012, Saat: 12:38, Düzenleyen: ihtilaf.)
astra keskin fakat dayanıksız
perma sharp deneyin PS ile 11 tıraş olanlar var forumda,ben 3 de kaldım
yurt dışından az miktarda jilet sample ları alın ve deneyin ;feather,bolzano,sputnik,vokshod,gillette sarı ve lacivert paket vs
astra TR de bulunması ve keskin jiletler sınıfının başlangıcında sayılması ve 100 adeti 9 , 10 tl olmasıyla rakipsiz gibi,bir de üstadın blogunu inceleyin
http://jiletvetiras.blogspot.com/
(20/09/2012, Saat: 11:42)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Astra'yla ilgili başka bir sıkıntım da ikinci tıraştan sonra yolmaya başlaması. Paket içeriğindeki hiçbir jileti 2 tıraştan fazla kullanamadım. Kullan atçılara selamlar...
---Bu arada bu 'advanced' başlıkları bir acemi olarak işgal ediyor olmam abesle iştigal gibi gelmeye başladı. Sadece acemiler bölümü olsa da oraya yazsam.. Er gazinosu gibi ---
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
acemi olduğumuzdan mıdır nedir kimse yazdıklarımıza yorum yapmıyor
eminmisiniz
yorumlarınıza cevap alamıyorsanız
forum yöntecilerine yada
bilgisine güvendiğiniz forum üyelerine ÖM atıp da sorabilirsiniz
(20/09/2012, Saat: 12:34)bjk1903fc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/09/2012, Saat: 11:42)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Astra'yla ilgili başka bir sıkıntım da ikinci tıraştan sonra yolmaya başlaması. Paket içeriğindeki hiçbir jileti 2 tıraştan fazla kullanamadım. Kullan atçılara selamlar...
hehehe bende aynı sıkıntıyla baş başayım, acemi olduğumuzdan mıdır nedir kimse yazdıklarımıza yorum yapmıyor
astra güzeldir, fiyatından dolayı kullan at yapmak en mantıklıklısı, Astradan sonra P.S. öneririm aynı jilet ile 7. tıraşımı daha sabah oldum
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
arkadaşlar forumda cevabını bulamadığınız sorularınız olur ise ve üyelerimizin kendini tanıttıkları bölüme bir tanışma başlığı açmış iseniz sorularınız ister özel mesaj isterse de yeni bir başlık altında sorulmuş olsun kırk yıllık geltir üyesi kıvamında cevabınızı bulacaksınız. şüpheniz olmasın.
Ancak bazı arkadaşlar kendilerini tanıtma ihtiyacı hissetmeden doğrudan soruya geçebiliyorlar. takdir edersiniz ki burası küçük bir forum. bir ortama girdiğinizde "merhaba" "selamünaleyküm" demeden girmediğiniz gibi burada da kendinizi tanıtmanız nezaketen iyi olacak ve üyelerin sorularınıza cevap verme isteğini artıracaktır.
Aradığınız soruların cevaplarını bulmanız dileğiyle.
Saygılarımla
Yorumları: 35
Konuları: 2
20/09/2012, Saat: 13:33
(Son Düzenleme: 20/09/2012, Saat: 13:37, Düzenleyen: AttilaBleda.)
Kendi adıma;
Söylemek istediğim şey soru sorduğumda cevap alamadığım değil. Tam aksine herkes yardımcı olmak için birbiri ardına emek veriyor. Ancak ben giriş seviyesi fikir-soru-yorumlarımla insanları boşa meşgul ediyor olabilirim.
O yüzden bir fikir yürüteceğim zaman acemiler bölümüne yazayım?, olur da hatalı yorum yaparsam başka bir acemiyi yanıltmayayım veya yorum kalabalığı olmasın.
Tamamen forum düzenini korumak adına yani. Yoksa hangi başlığın altına yazsam zaten bir saate kalmadan birkaç cevap gelmiş oluyor.
EK: papazerigi üstad iyi fikir verdi. Kendi tanışma başlığımı kullanabilirim.
Yorumları: 147
Konuları: 3
Ben bunları derken kötü amaçlı demedim yanlış anlaşılmasın, elbette herkes her şeye cevap yazmak zorunda değil, sayenizde çok güzel şeyler öğreniyoruz, bunlar için teşekkürler,
Fakat bir kaç konuda dikkatimi çekti belki bende yanlış olabilirim.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
arkadaşlar sorunuzun cevabı yok ise forumda muhakkak ayrı başlık açın. tanışma başlığında kaybolur gider. sizden sonrakiler de faydalansın
Saygılarımla
Yorumları: 227
Konuları: 7
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.
Yorumları: 227
Konuları: 7
(20/09/2012, Saat: 13:33)AttilaBleda Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendi adıma;
Söylemek istediğim şey soru sorduğumda cevap alamadığım değil. Tam aksine herkes yardımcı olmak için birbiri ardına emek veriyor. Ancak ben giriş seviyesi fikir-soru-yorumlarımla insanları boşa meşgul ediyor olabilirim.
O yüzden bir fikir yürüteceğim zaman acemiler bölümüne yazayım?, olur da hatalı yorum yaparsam başka bir acemiyi yanıltmayayım veya yorum kalabalığı olmasın.
Tamamen forum düzenini korumak adına yani. Yoksa hangi başlığın altına yazsam zaten bir saate kalmadan birkaç cevap gelmiş oluyor.
EK: papazerigi üstad iyi fikir verdi. Kendi tanışma başlığımı kullanabilirim.
tabii yapışkanı dışında
sessizliğin içinde sessizce oturan adam.