Yorumları: 2,766
Konuları: 50
hocam ben zorlamadım, bir öneride bulunmadım. kendisi "bana da bir set yapalım" dedi
zaten uzun süredir sabun-fırça-kartuş tıraş olan bir arkadaştı.ama üst sınıf ürünlerle ve DE ile henüz tanışmadı. onu da ben yapacağım inşallah
Saygılarımla
(20/09/2012, Saat: 17:11)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayna karşısında gelin hanım dan daha çok vakit geçirecek,bari balayından sonra alsaydınız geleneksel tıraş setini
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
kim ki acaba
(20/09/2012, Saat: 17:26)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu cümle bana birini hatırlatıyor '' zaten uzun süredir sabun-fırça-kartuş tıraş olan bir arkadaştı.ama üst sınıf ürünlerle ve DE ile henüz tanışmadı ''
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Alfred selam söyledi.
Ben kartuşla asla tıraş olmam, usturacıyım dedi.
İsteyene nasıl kullanıldığını öğretecekmiş.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
alfred sağolsun
bir daha ki gazete röportajına alfred çıksın
bir taş,bir ustura ve bir de çubuk sabun
gerçek gelenekselci
(20/09/2012, Saat: 20:40)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alfred selam söyledi.
Ben kartuşla asla tıraş olmam, usturacıyım dedi.
İsteyene nasıl kullanıldığını öğretecekmiş.
teşekkürler
ben de ondan emanet alıp taylor avocadoyu denedim. gerçekten çok güzelmiş taylor. taylor a devam. sırada rose var
Saygılarımla
(20/09/2012, Saat: 19:32)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Papazeriği Üstadım;
Arkadaşınızın sahip olduğu yeni ürünleri sağlık ve esenlik içinde kullanmasını dilerim.DE keyfiyle tanıştırdığınız arkadaşınızdan ömrünüzce hep hayır duaları alacaksınız diye düşünüyorum.
Saygılarımla....
Yorumları: 276
Konuları: 6
Taylor almond ve lavantayıda denemenizi öneririm. Sandalwood da var ancak onu az çok tahmin ediyorsunuzdur. Henüz kullanmadım ama koku bildiğiniz koku.
EJ Chatsworth & Merkur & TOBS Krem & Speick Balm..
Yorumları: 17
Konuları: 0
Arkadaşlar traditionalshaving.co.uk sitesinden EJ DE89L aldım dün gece.
Yurtdışı alışverişten pek anlamıyorum. Şu dakikadan sonra yapmam gereken nedir?
Sanırım paket takibi yapamıyoruz.
Ha bir de kargoya para ödeyecek miyim nasip olur da gelirse?
Saygılar..
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Ptt getirecek, bir hafta on gün arasi gelir normalde. Kargo parası zaten alırken ödediniz, şekerlerden birini ben isterim.