Yorumları: 70
Konuları: 1
Komşumlarım benimde tavsiyem ağız -diş gargara suyuna bir bardağa koyup bekletmek çok işe yarıyor. Alkolsüz gargara seçerseniz fırçada zarar görmez
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
7-8 gün kadar önce bi rodeo fırça almıştım. Alırken kokladım bi sıkıntı yok break-in yapayım diye ıslattım köpürtürken felaket kötü kokuyordu. Bugün de dahil aldığım hergün (bazen 2 kere) köpürtüp beklettim farklı çeşit krem ve sabunlarla. Ağız gargarasına yatırdım arkadaşın dediği gibi. Domuz kokusu gitmediği gibi onun kokusu da sindi iyice iğrenç bişey oldu. Bulaşık deterjanı , sıvı el sabunu karışımda beklettim hala kokuyo. Bi kaç gündür eve gelirken karbonat alayım diye düşünüyodum unuttum hep. Bugün artık elim boş diye sırf karbonat almaya çıktım. Fırça nerdeyse break-in oldu hala kokuyo.
Şu anda yatırdım karbonata ama ne kadar durması lazım bunun ?
Yorumları: 438
Konuları: 3
15/10/2019, Saat: 20:52
(Son Düzenleme: 15/10/2019, Saat: 20:54, Düzenleyen: oozturk.)
(15/10/2019, Saat: 20:03)Sheeplessness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 7-8 gün kadar önce bi rodeo fırça almıştım. Alırken kokladım bi sıkıntı yok break-in yapayım diye ıslattım köpürtürken felaket kötü kokuyordu. Bugün de dahil aldığım hergün (bazen 2 kere) köpürtüp beklettim farklı çeşit krem ve sabunlarla. Ağız gargarasına yatırdım arkadaşın dediği gibi. Domuz kokusu gitmediği gibi onun kokusu da sindi iyice iğrenç bişey oldu. Bulaşık deterjanı , sıvı el sabunu karışımda beklettim hala kokuyo. Bi kaç gündür eve gelirken karbonat alayım diye düşünüyodum unuttum hep. Bugün artık elim boş diye sırf karbonat almaya çıktım. Fırça nerdeyse break-in oldu hala kokuyo. Şu anda yatırdım karbonata ama ne kadar durması lazım bunun ?
Saç kremi işe yarayabilir,ben forum fırçasına en son saç kremi uygulayıp beklettim oldukça işe yaradı.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,066
Konuları: 6
(15/10/2019, Saat: 20:52)oozturk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saç kremi işe yarayabilir,ben forum fırçasına en son saç kremi uygulayıp beklettim oldukça işe yaradı.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 saat falan oldu karbonata yatıralı bakalım o işe yaramazsa denerim.
Yorumları: 870
Konuları: 20
@Sheeplessness her farklı temizlik maddesi, kozmetik, kimyasal vs ile temizledikten sonra aralarda kurumasına izin verip, sonra diğer yöntemi deneyin. Islandıktan sonra kurumasıda kokunun uçmasına yardımcı olacaktır.
Yorumları: 61
Konuları: 0
Yeni gelen omega domuz kılı fırçam çok kötü kokuyordu bakalım evde karbonat buldum . Sıcak su ile bekletiyorum akşam yatmadan çıkartıcam . Umarım kılların ucundaki yapışkan tabaka varsa zarar vermez
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Özel efor sarf etmeye gerek yok. Koku aşırı rahatsız edici ve hassas bir bünyeniz varsa sabunlu bırakın birkaç gün. Bir diğer seçenek de burna mandal takmak olur tabi
Yorumları: 131
Konuları: 1
(18/09/2020, Saat: 20:34)kaanayhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir diğer seçenek de burna mandal takmak olur tabi
Şu ana kadar hiç bu şekilde ısrarcı kötü koku ile karşılaşmadım. Genelde baskın kokulu sabunlarla (Sv, tabac vb. ) en fazla 3. Köpük yapıp bekletme sonrasında hayvan kokusu gidiyor bende .
Burada komşularıma da hak veriyorum tabi: rahatsız olduğunuz kokuyu bir de yüzünüze sürüp onunla gezmek , sürekli burnunuzda hissetmek hiç hoş olmuyordur.
Yorumları: 402
Konuları: 3
(18/09/2020, Saat: 21:30)dbkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Şu ana kadar hiç bu şekilde ısrarcı kötü koku ile karşılaşmadım. Genelde baskın kokulu sabunlarla (Sv, tabac vb. ) en fazla 3. Köpük yapıp bekletme sonrasında hayvan kokusu gidiyor bende .
Burada komşularıma da hak veriyorum tabi: rahatsız olduğunuz kokuyu bir de yüzünüze sürüp onunla gezmek , sürekli burnunuzda hissetmek hiç hoş olmuyordur.
Komşum şampuan kullanmıştım ben. Faydası olmuştu.
SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi