Yorumları: 570
Konuları: 2
Yorumları: 322
Konuları: 1
Parker 94r derby usta ikilisi iyi iş çıkartıyor.
Yorumları: 632
Fırça Başak, Fasan Duramat DE tüm komşulara sıhhatler olsun.
Yorumları: 181
Konuları: 4
(15/10/2020, Saat: 15:40)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Fırça Başak, Fasan Duramat DE tüm komşulara sıhhatler olsun.
Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
U A K
Yorumları: 368
Konuları: 6
(15/10/2020, Saat: 16:11)U A K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
Başak fırça bir milyoncular, berber toptancıları, el tezgahlarında yani her yer de bulunabiliyor. 10- 15 tl gibi bir fiyatı vardı. Ancak son zamanlarda naylon kıllar kullanmaya başladılar. Herhangi bir milyoncuya bakın büyük ihtimal bulursunuz ama domuz kılı bulma ihtimaliniz çok düşük.
Tıraş oluyorum, o halde varım.
(15/10/2020, Saat: 16:31)lim10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başak fırça bir milyoncular, berber toptancıları, el tezgahlarında yani her yer de bulunabiliyor. 10- 15 tl gibi bir fiyatı vardı. Ancak son zamanlarda naylon kıllar kullanmaya başladılar. Herhangi bir milyoncuya bakın büyük ihtimal bulursunuz ama domuz kılı bulma ihtimaliniz çok düşük.
Teşekkür ederim ben de domuz kılı olduğu için sormuştum özellikle yeni üretimler naylon ne yazık ki sağolun
U A K
Yorumları: 632
Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
[/quote]
Teşekkür ederim @UAK komşum,fırçayı yaklaşık 5 sene önce kuaför malzemeleri satan bir dükkandan almıştım,siz sorunca bugün uğradım sordum artık gelmiyormuş bu fırça.
(15/10/2020, Saat: 18:51)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhhatler olsun fırçanız çok hoş gözüküyor nereden temin ettiniz acaba
Teşekkür ederim @UAK komşum,fırçayı yaklaşık 5 sene önce kuaför malzemeleri satan bir dükkandan almıştım,siz sorunca bugün uğradım sordum artık gelmiyormuş bu fırça.
[/quote]Sorduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim komşum sağolun güzel günlerde kullanın
U A K
Yorumları: 752
Konuları: 29
Sıhhatler olsun herkese
Ayhan abi old spice efsane
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp
Yorumları: 286
Konuları: 2
Bugün mentol bombardımanına ihtiyacım var..herkese keyifli tıraşlar...