Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Focus 22 için herhangi bir problem yok. Jileti gayet düzgün tutuyor.
Sizin 21 in fotoğrafları bekliyorum. Jileti yükleme aparatına taktıktan sonra da bir resim atarsanız beraber değerlendirelim.
Yorumları: 160
Konuları: 4
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Eğrilik bende de var ama bir sorun yaşatmadı daha açıkçası gayet memnunum. Jiletin kulaklarını kırmadan usturaya takmanız daha yararlı olacaktır zira kulakçık kısımlarına denk gelecek şekilde yerler yapmışlar.
Yorumları: 275
Konuları: 10
Komsum ben bu hun ikinci tirasimi oldum ve hic memrnun kalmadim @"marv" komsum resim olayini beceremiyorum ama.whatsaptan atabilirim sana istersen paylasirsin komsum
Yorumları: 4
Konuları: 1
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
@"Cengiz1971" Karabulut Ticaretten alabilirsiniz.
Ölçü ve ebat olarak benzer, tutuşu kolay bir ustura. Genelde Pakistan üretimi Parker gibi markaların usturalarının namlusu kısa olur. Bu da büyük elli kimseler için tutuş sorunu ve ayna karşısında kestiğiniz yeri görme noktasında sorun olarak geri döner. Bu usturanın ölçüleri Ali Bıyıklı/Sedef gibi uzun ve kullanırken kestiğiniz yeri rahat görebileceğiniz şekilde. Jilet tutuşu düzgün. Jilet yüklemesi pratik ve jilet hissiyatı daha geride.
Ali Bıyıklı jilet takma zorluğu haricinde ( eliniz alışınca çok zorlanmazsınız) işlevsel anlamda bana göre daha iyi bir ustura. Ali Bıyıklı haricinde hangi jiletli usturayı alırsınız diye soracak olsaydınız cevabım bu ustura olurdu. Yukarıda saydığım yönleriyle tecrübe etmek isterseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Yorumları: 4
Konuları: 1
(12/06/2022, Saat: 23:39)marv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"Cengiz1971" Karabulut Ticaretten alabilirsiniz.
Ölçü ve ebat olarak benzer, tutuşu kolay bir ustura. Genelde Pakistan üretimi Parker gibi markaların usturalarının namlusu kısa olur. Bu da büyük elli kimseler için tutuş sorunu ve ayna karşısında kestiğiniz yeri görme noktasında sorun olarak geri döner. Bu usturanın ölçüleri Ali Bıyıklı/Sedef gibi uzun ve kullanırken kestiğiniz yeri rahat görebileceğiniz şekilde. Jilet tutuşu düzgün. Jilet yüklemesi pratik ve jilet hissiyatı daha geride.
Ali Bıyıklı jilet takma zorluğu haricinde ( eliniz alışınca çok zorlanmazsınız) işlevsel anlamda bana göre daha iyi bir ustura. Ali Bıyıklı haricinde hangi jiletli usturayı alırsınız diye soracak olsaydınız cevabım bu ustura olurdu. Yukarıda saydığım yönleriyle tecrübe etmek isterseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Denemeye değer jilet köşelerinin içerde olması çok iyi bilgi için teşekkür ederim.
Yorumları: 74
Konuları: 5
Zazanın R21 metal sürgülü olan usturası malesef yukarda belirtildiği gibi jileti büküyor. İlave olarak içeri sürerken malesef hizalaması kayıyor ve tekrar takrar uğraşmak gerekiyor. Ayarlamak için elinizi kesmemek adına sert bir plastikle içeri bastırarak sürmeniz gerekiyor. Yukarda bahsedildiği gibi plastik iç kapsülün olduğu R21 Evo ve R22 Evo modelleri ise çok daha başarılılar. Jileti bu plastik kapsül içine sandoviç misali koyuyorsunuz, sonrasında da bu aparatı jiletin kafa kısmına sürüyorsunuz. Çok kolay, sıfır tehlike ve geyet nizami bir tutuş elde ediyorsunuz. Kesinlikle bu Evo diye adlandırılan plastik kapsüllü modelleri tavsiye ederim. Diğerinden uzun durun derim. Para ve heves kaybı.