Yorumları: 201
Konuları: 2
(01/01/2021, Saat: 12:07)tıraşterapisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba 2021, cümleten mutlu yillar, hayirli cumalar, sihhatli gunler ve tiraslar...
Komşum fırçanın hissiyatı nasıl? Bu arada hem sıhhatler olsun hem de afiyet olsun
Bence ustura
Yorumları: 160
Konuları: 3
Keyifli tıraşlar..
Yorumları: 91
Konuları: 1
EJ Barley - Dorco Titan
A. Simpson Lime
Yaqi Mokka
Cella Green Lotion
Proraso Red B. Shave
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Her belirleme değillemedir.
Yorumları: 401
Konuları: 40
Yılın ilk tıraşı 2/1/21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 78
@"taskind" komsum yine sovunu yapmis valla nazar degdirecegim diye cok korkuyorum
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Feather Artist Club SS Japanese Jiletli Ustura
Yaqi 2band Porsuk Fırça
Proraso Sandalwood Tıraş Kremi
Nivea Losyon
İHA Kantaşı
Aylar önce bir iki kez Sedef ustura ile ustura denemem olmuştu fakat gerisini getirmemiştim. @smltrpn dostumun denemem için gönderdiği Feather usturayı bugün 2 günlük sakalımda denedim. Yanakları güzelce temizleyebildim. Çeneye gelince tecrübesizlik kendini gösterdiği için zorluk yaşadım ve 2 tane çizik attım. Neyse ki derin değiller. Geride kalan izler geçecek cinsten (umarım). Tıraş esnasında kan çıkınca hemen kantaşını devreye soktum
Boyun ve çene altına ise biraz deneme yapsam da son tahlilde elimin altındaki Yumadan destek aldım.
Sonuç olarak, ilginç ve bir o kadar da güzel bir tecrübe oldu çizikleri saymazsak. O da bu tıraşın nazarlığı olsun diyorum.
Herkese keyifli tıraşlar dilerim.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
2021'e merhaba tıraşı
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
+ Gillette Adjustable Fatboy
+ Gillette 7 O'Clock Super Platinum
+ B&M / Barrister's Reverse Lavender
+ Oumo Manchurian Finest 2 band
+ De Vergulde Hand Losyon
Yorumları: 201
Konuları: 2
(02/01/2021, Saat: 19:52)taskind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılın ilk tıraşı 2/1/21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taskind üstadım, sizin bu ustura koleksiyonunu bir konu açıp tüm geltir ailesine göstermeniz iyi olur
Bence ustura
Yorumları: 322
Herkese sıhhatler olsun.
Yorumları: 401
Konuları: 40
(03/01/2021, Saat: 00:09)Erdi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taskind üstadım, sizin bu ustura koleksiyonunu bir konu açıp tüm geltir ailesine göstermeniz iyi olur
fotoğraf çekme tembelliğim var, şimdi boşlukta her tıraşta fotoğraflayarak bunu aşmaya çalışıyorum. Belki bir gün onu da başarabilirim.