Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Cümleten sıhhatler olsun...
+ Homelike Start 1.18
+ Polsilver Stainless
+ Martin de Candre Original
+ Oumo Manchurian Finest 2 band
+ De Vergulde Hand Losyon
Start 1.18 Polsilver ikilisini sevdim. Rötuşa gerek kalmadan iki perde sonunda tertemiz bir tıraş elde ettim
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
Speick krem, Parker Variant, Yeşil Astra, Arko klasik krem. Tıraş sonrası fotoğraf da görünmeyen İha şap, Brüt tıraş kolonyası. 2 perde. İlk perde düz. İkinci perde yanak çapraz boyun ters.
Zula da kalan son speick kremle üç haftayı devirdik.Yarısı bitti. Ay sonuna kadar biter diye tahmin ediyorum. Son derece memnun kaldığım bir tıraş kremiydi. Bulursam ve fiyat makul seviyelerde olursa tekrar alacağım ürünlerden.
Herkese sıhhatler olsun
Yorumları: 401
Konuları: 40
(06/01/2021, Saat: 09:43)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KOMŞUM MERHABA,
DİOR UN BU PARFÜMÜ NASIL AKLIMDA DA. BİRAZ BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
Merhaba komşum, ben parfüm kokuları konusunda konuşabilecek en son kişiyim. Hiç bir fikrim yok , alt notası bu üst notası şu gibi şeyleri de söyleyemem. Bir parfümün benim hoşuma gitmesi için şekerli tabir edilen cins olmaması en önemli konu , denizli , menizli fresh kokuları severim bir de erkeksi kokuları, bu parfüm fresh tabir edeceğiniz bir parfüm değil ama gerçekten benim erkeksi parfüm tanımıma uyuyor. Baharatlı ve vanilyalı bir koku. Ancak hepsi öyle bütünki hiçbiri baskın değil. Parfümü sıktığımda dikkat ettiğim birşey var evde sıktıktan sonra isterseniz 6 saat geçirin dışarıya açık havaya çıkınca sanki parfüm yenileniyor ve hemen baskın bir şekilde kokusunu salıyor sanki, diğer parfümlerimde bu özelliğe rastlamadığım için ayırıcı bir özellik benim için, bir de öyle hani burnunuza gelirken smooth diye tanımlayabileceğim bir yapıda gelmiyor. Sanki bir toz bulutunun içindeki tozların ayrı ayrı çarpması gibi bir havada geliyor koku, bu baharatlı yapısından kaynaklanıyor olabilir. Yaklaşık 4-5 yıldır kullanıyorum. Parfümünü kullandım, aftershave ini , balzamını kullandım hepsi güzel, deodorantından ayrı bir memnun kaldığımı da belirteyim. Şimdi artık herşey gibi o da pahalı eskiden duty freelerden alıp uyguna getiriyorduk, kurlardan sonra artık o iş te değişti.
Yorumları: 66
Konuları: 1
Herkese keyifli tıraşlar.
Yorumları: 69
Aynı Derby Usta jileti,Wilkinson makina ile 4. Kere kullandım bugun itibarı ile kac tıraş kullanıldığını anlayabilmek için.Jileti açıkçası ben beğenmiyorum, özellikle rimei makine ile çok cekme yapiyor ama Wilkinson ile daha idare edilebilir buldum.Jilette dikkatimi çeken şey sanki 2. Tirastan sonra açılıyor ozellikle 2-3. tıraşlari daha net ve akıcı buluyorum.
Herkese tahrişsiz tıraşlar dilerim.
GM 9 Pro d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
06/01/2021, Saat: 23:03
(Son Düzenleme: 06/01/2021, Saat: 23:05, Düzenleyen: onurcakmak.)
Herkese sıhhatler olsun.
@"batmanforever" komşum bence keramet kullandığınız eski üretim Polsilver jilette
@"Alpp" komşum, Derby Usta gibi bakkal veya marketlerde kolayca bulabileceğiniz Permasharp jileti tavsiye ederim, fiyatı uygundur, bütçenizi üzmez. Bir jilet ilk kullanımda iyi gelmiyor, daha sonra iyi gelmeye başlıyorsa muhtemelen kaplaması nedeniyledir ki Derby jiletlerde bolca bulunur. Permasharp kaplamasız jilettir, size göre daha akıcı gelecektir. Bu çekiştirmeler kıl diplerinizi yorar, kabartır ve bir sonraki tıraşınızda tahriş kaçınılmaz olur. Bir de bu gibi çekiştirmeli durumlarda cildinizi yormamak adına daha kısa çekişler yaparak tıraş olmanızda fayda var.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
(06/01/2021, Saat: 23:03)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
@"batmanforever" komşum bence keramet kullandığınız eski üretim Polsilver jilette
@"Alpp" komşum, Derby Usta gibi bakkal veya marketlerde kolayca bulabileceğiniz Permasharp jileti tavsiye ederim, fiyatı uygundur, bütçenizi üzmez. Bir jilet ilk kullanımda iyi gelmiyor, daha sonra iyi gelmeye başlıyorsa muhtemelen kaplaması nedeniyledir ki Derby jiletlerde bolca bulunur. Permasharp kaplamasız jilettir, size göre daha akıcı gelecektir. Bu çekiştirmeler kıl diplerinizi yorar, kabartır ve bir sonraki tıraşınızda tahriş kaçınılmaz olur. Bir de bu gibi çekiştirmeli durumlarda cildinizi yormamak adına daha kısa çekişler yaparak tıraş olmanızda fayda var. Teşekkürler tavsiyeniz için,ilk bulduğum yerde permasharp jileti deneyeceğim nasipse.Evet kesinlikle haklısın kisa cekislerle tıraş olunmali bu jilette bencede,bende kısa cekislerle tıraş oluyorum,uzun cekislere jilet musade etmiyor akmıyor.
GM 9 Pro d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
(06/01/2021, Saat: 23:03)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
@"Alpp" komşum, Derby Usta gibi bakkal veya marketlerde kolayca bulabileceğiniz Permasharp jileti tavsiye ederim, fiyatı uygundur, bütçenizi üzmez. Bir jilet ilk kullanımda iyi gelmiyor, daha sonra iyi gelmeye başlıyorsa muhtemelen kaplaması nedeniyledir ki Derby jiletlerde bolca bulunur. Permasharp kaplamasız jilettir, size göre daha akıcı gelecektir. Bu çekiştirmeler kıl diplerinizi yorar, kabartır ve bir sonraki tıraşınızda tahriş kaçınılmaz olur. Bir de bu gibi çekiştirmeli durumlarda cildinizi yormamak adına daha kısa çekişler yaparak tıraş olmanızda fayda var.
Teşekkür ederim @onurcakmak Onur hocam
Polsilver'le beraber MdC'nin de katkısı büyük oldu tıraşın güzel geçmesinde
Yorumları: 160
Konuları: 4
07/01/2021, Saat: 15:05
(Son Düzenleme: 07/01/2021, Saat: 15:08, Düzenleyen: onurcakmak.)
(07/01/2021, Saat: 15:05)Tıraşolog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://ibb.co/jyGKRWM Sihhatler olsun komşum,Proraso beyaz seri için yorumlarınızı öğrenebilir miyim ?
|