Yorumları: 459
Konuları: 5
hoşgeldiniz, bol köpüklü tıraşlar dilerim.
eski usul berber tıraşını tahminimce 30*40 yaş üzeri her berber yapıyordur yurdumda, üstelik nasılsa dünkü çocuk değiliz, baktık ki eline köpük falan alıyor "birader sende Arko da mı kalmadı" diye çıkışacak olursak eminim ki en klasiğinden tıraş edecektir ücreti mukabilinde )
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
(16/10/2012, Saat: 19:49)anesthesia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldiniz, bol köpüklü tıraşlar dilerim.
eski usul berber tıraşını tahminimce 30*40 yaş üzeri her berber yapıyordur yurdumda, üstelik nasılsa dünkü çocuk değiliz, baktık ki eline köpük falan alıyor "birader sende Arko da mı kalmadı" diye çıkışacak olursak eminim ki en klasiğinden tıraş edecektir ücreti mukabilinde )
En klasigi derken hocam yontma tas devrinden birsey cikarmasin icerden
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
tıraş köpüğü kullanan berberlerde mi var
çok şaşırdım
benim berberlerim hep arko cu,gerçi berberlerde sakal tıraşı olmam
(16/10/2012, Saat: 19:49)anesthesia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoşgeldiniz, bol köpüklü tıraşlar dilerim.
Yorumları: 8
Konuları: 1
arkadaşlar sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim.
başka arkadaş yoksa ben angelina jolie'nin koruması altına girmeye talibim.
valla berber konusuna gelince yaşı 30-40'ı geçmiş çoğu berberin kendisini lüks göstermek için kuaför şekline girip antin kuntin işlere kalkıştığını gördüğüm için istanbul'da şimdilik düzenli berber bulamadım. gerçi daha 3 yıldır istanbul'dayım. buluruz inşallah.
Yorumları: 8
Konuları: 1
ihtilaf kardeş tek sabunla bitmiyor ki. gerçi istanbul'da köpük kullanan da gördüm o ayrı tabi ama sıcak havluyla şöyle bir yüzü kapatıp sakalı yumuşatanı, ne bileyim traştan sonra iyi bir yüz ve baş masajı yapanı istanbul'da bulamadım şimdilik.
tabi usturayı nasıl kullandığı da önemli, berberde yüzüm çok kesildi. burada gördüğüm berlerler sakal traşı deyince hiç yüze bakmadan hemen yüzü köpüklüyor sonra başlıyor traşa. kendi yüzü olsa tamam sakalların çıkış yönünü bilir ama her insanın yüzünde sakalların çıkış yönünde ufak da olsa farklılıklar vardır. berberin önce ona bakıp sonra traşa başlaması gerekir normalde.
berberlerin sakal tıraşını hiç sevmedim
kuru yüze hemen sabunlu fırçayı dayıyorlar
dediğiniz gibi sakal yönüne hiç bakmıyorlar
zaten berberde sakal tıraşı sevmezdim forumu tanıdıktan sonra hayatta sakal sakal kestirmem özensiz sakal kesen berberlerde
(16/10/2012, Saat: 20:19)arslandevrim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf kardeş tek sabunla bitmiyor ki. gerçi istanbul'da köpük kullanan da gördüm o ayrı tabi ama sıcak havluyla şöyle bir yüzü kapatıp sakalı yumuşatanı, ne bileyim traştan sonra iyi bir yüz ve baş masajı yapanı istanbul'da bulamadım şimdilik.
tabi usturayı nasıl kullandığı da önemli, berberde yüzüm çok kesildi. burada gördüğüm berlerler sakal traşı deyince hiç yüze bakmadan hemen yüzü köpüklüyor sonra başlıyor traşa. kendi yüzü olsa tamam sakalların çıkış yönünü bilir ama her insanın yüzünde sakalların çıkış yönünde ufak da olsa farklılıklar vardır. berberin önce ona bakıp sonra traşa başlaması gerekir normalde.
dediğiniz gibi bir berber bulundu mu bizden bir ej89 parası alır
(16/10/2012, Saat: 20:19)arslandevrim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ihtilaf kardeş tek sabunla bitmiyor ki. gerçi istanbul'da köpük kullanan da gördüm o ayrı tabi ama sıcak havluyla şöyle bir yüzü kapatıp sakalı yumuşatanı, ne bileyim traştan sonra iyi bir yüz ve baş masajı yapanı istanbul'da bulamadım şimdilik.
|