Yorumları: 124
Konuları: 4
@Efrasyab Kemal Bey komşum, üç adet sabunum az geldi, elinize emeğinize sağlık. Kabı, kokusu, içindeki notu çok güzel duruyor. Bir sonraki tıraşda denemek için sabırsızlanıyorum.
"Her şeyin bir şeyi vardır."
Yorumları: 124
(19/02/2021, Saat: 13:34)V4Vamık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab Kemal Bey komşum, üç adet sabunum az önce geldi, elinize emeğinize sağlık. Kabı, kokusu, içindeki notu çok güzel duruyor. Bir sonraki tıraşda denemek için sabırsızlanıyorum.
"Her şeyin bir şeyi vardır."
Yorumları: 182
Konuları: 2
@"Efrasyab" Kemal bey kargom geldi teslim aldım çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.
Kokusu çok güzel daha çok mandalina kokusu aldım ben. Zaten narenciye kokularını çok severim.
Selamlar
Yorumları: 140
Konuları: 0
Ben de teslim aldım sevgili @Efrasyab, elinize emeğinize sağlık, harika kokuyorlar, notunuz da harika
SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
00111101
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
@"esox" @"ati19" @"V4Vamık" Komşularım...
Keyifli ve mutlu tıraşlarınız olsun. Pamuk gibi, krema kıvamında köpükleriniz olsun. Bereketli bir sabundur uzun sure kullanırsınız ve dediğim gibi suyu sever notta belirttiğim gibi yaparsanız çoşar da coşar...
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 120
Konuları: 3
@"Efrasyab" komşum benimkiler de geldi. Ellerine sağlık çok güzel olmuşlar. Kokularının içinde kayboldum çok hoşuma gitti. Heyecandan lanolinliyle kantaronlunun kapaklarını karıştırmış olabilirim
Çok güzel olmuşlar.
Yorumları: 53
kavuştum sabunlarıma çok fresh kokuyor her 2 side elinize sağlık, bilgi notu için de teşekkür ederim
SM-G770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1970 doğumlu, 15 Eylül 2019 da geleneksel tıraşa gönül vermiş, Öğretim Üyesi
Sakal yapısı:Yumuşak
Cilt yapısı:Karma cilt yanaklar kuru
Tıraş sıklığı-şekli:İki günde bir
Yorumları: 1,701
Konuları: 30
@"sertac42" @"oguzhan5069" komşularım,
iyi günlerde kullanın bol köpüklü tıraşlarınız olsun.
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 160
@"Efrasyab" komşum, sabunlar elime ulaştı çok güzeller elinize emeğinize sağlık tekrardan. Günün tıraşı paylaşımlarında görüşmek dileğiyle.
Yorumları: 9
Komsum sabunlar ulasti. Ellerinize saglik
Sent from my iPhone using Tapatalk