Yorumları: 1,701
Konuları: 30
iyi günlerde kullanın komşum. Sıhhatler olsun
Şol Gökleri Kaldıranın, Doldurup Donatanın,
Ol Deyince Olduranın, Doksan Dokuz Adı İle,
Usturalarımız Keskin, Elimiz Düzgün Olsun.
Yorumları: 120
Konuları: 3
@"daghan" komşum Frank Shaving’in 40mm’lik süper yoğunluklu silvertip porsuk kılı fırçası.
Link:
https://ishaving.co/products/super-densi...3126&_ss=r
Açıkçası fırçaya kendi yorumumu kattım. Ortadaki logoyu oydum yerine 925 ayar gümüşten yapılma dümen işareti monteledim. Ahşabın etrafını da eskitme olarak gümüş varaklama yaptım.
Güzel mi oldu bilemiyorum ama ortaya değişik bir şey çıktı.
40mm’lik fırçanın da kimi kullanıcılar tarafından çok kaba durduğu söylense de ben çok beğendim.
Yorumları: 1,022
Konuları: 12
@"oguzhan5069" Daha ne olsun , Panta Rei tarzı bir çalışma olmuş
Elinize sağlık hocam.
Yorumları: 73
Konuları: 2
(14/04/2021, Saat: 12:19)oguzhan5069 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @"daghan" komşum Frank Shaving’in 40mm’lik süper yoğunluklu silvertip porsuk kılı fırçası.
Link: https://ishaving.co/products/super-densi...3126&_ss=r
Açıkçası fırçaya kendi yorumumu kattım. Ortadaki logoyu oydum yerine 925 ayar gümüşten yapılma dümen işareti monteledim. Ahşabın etrafını da eskitme olarak gümüş varaklama yaptım. Güzel mi oldu bilemiyorum ama ortaya değişik bir şey çıktı.
40mm’lik fırçanın da kimi kullanıcılar tarafından çok kaba durduğu söylense de ben çok beğendim.
Yok komşum çok güzel olmuş, bende büyük knotlu fırçalardan hoşlanıyorum. O yüzden sordum ama fiyatı bayağı güzelmiş
güle güle kullanın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 120
@"marv" ve @"daghan" komşularım, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Çok daha iyileri sizlerin olsun
Yorumları: 199
Yorumları: 644
Konuları: 2
Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“Abilerim ablalarım, şu elimde görmüş olduğunuz jileti taçsız kral Pele, Bakenbauer, Nadya Komanaççi, Biricit Bardo, İngiltere Kraliçesi Elizabet, kaleci Mıyer, fbli Cemil kullandı.”
Yorumları: 1,834
Konuları: 4
Herkese keyifli tıraşlar olsun.
Ossman Regard sabun çok başarılı olmuş. Brut kokusu eşliğinde keyifli bir akşam tıraşı idi. @Creator Osman Bey'in eline emeğine sağlık.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
So far so good..
Yorumları: 599
Konuları: 13
(14/04/2021, Saat: 23:28)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese keyifli tıraşlar olsun.
Ossman Regard sabun çok başarılı olmuş. Brut kokusu eşliğinde keyifli bir akşam tıraşı idi. @Creator Osman Bey'in eline emeğine sağlık.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keyifli tıraşlar dilerim. Sıhhatler olsun
Yorumları: 751
Konuları: 25